Vannak, akik természetüknél fogva megbocsátóak, és könnyen felejtenek. Akadnak azonban olyanok is, akiket jobb nem megbántani, mert egy életre elraktározzák sérelmeiket. Összegyűjtöttük, mely csillagjegyek képtelenek megbocsátani: vigyázz velük, ha jót akarsz magadnak!

Bak

A Bak néhány hónap után azt a látszatot kelti, hogy túljutott a konfliktusotokon, ám képtelen elásni a csatabárdot. Időről időre megint fel fogja hozni a köztetek dúló viszályt, és minden alkalmat megragad, hogy emlékeztessen, mivel bántottad meg őt.  

Halak

A Halak haragtartóbb, mint bárki más. A Bak csillagjegyhez hasonlóan ő is haragot visel egész életében, és sosem felejt.  Hajalmos a múltat felhánytorgatni és sunyi megjegyzéseket tenni, csak azért, hogy te kényelmetlenül érezd magad.
 

Skorpió

A Skorpió nagy elvárásokat támaszt embertársai irányába, és az őszinteséget is elvárja. Ha újat húzol egy Skorpióval, jobb egy kis időt adni, és távol maradni tőle, amíg lenyugszanak a kedélyek. Bár képes megbocsátani és egy szót sem fog szólni a múltbéli konfliktusokról, a csalódottság gyakran kiül az arcára. 


Nyilas

A Nyilas belső optimizmusa segít, hogy megbocsásson, de felejteni ő sem könnyen tud. Őt leginkább a kiábrándultság jellemzi: ha hazudsz egy Nyilasnak, az könnyen ráébresztheti arra, hogy nem te vagy számára az igaz szerelem vagy a legjobb barát. 

Via