Az asztrológiában minden újhold az új kezdetet hirdet. De  ez a mostani március 21-én extra adag újrakezdési energiát hoz, mivel egybeesik az asztrológiai újév kezdetével, és a tavaszi napéjegyenlőséggel. A Kos tele van lelkesedéssel, bátorsággal, szenvedéllyel és motivációval, hogy a vágyaink nyomába eredjünk. Szóval, te mire vágysz? Kimondod vagy sem, a Kos újhold gondoskodni fog arról, hogy ennek a 4 csillagjegynek megváltozzon a szerelmi élete.

Kos

Igen Kos, ez az újhold főleg rólad szól! Számíthatsz arra, hogy hirtelen reflektorfénybe kerülsz, és minden tekintet rád szegeződik. Ha szingli vagy, több meghívást is kaphatsz, és megéri adnod mindenkinek egy esélyt, mert ott lesz közöttük az igazi. Amennyiben párban élő vagy, hirtelen olyan érzésed lehet, mintha kicserélték volna a pasidat: jobban megbecsül, és látványosabban kimutatja az irántad való érzéseit.

Mérleg

Sokáig úgy érezhetted, hogy egyedül evezel a csónakban, és te sokkal többet adsz a pasidnak, mint ő neked. Van itt számodra egy jó hír, kedves Mérleg: egy időre leteheted az evezőlapátot. Most a szerelmed lesz az, aki jobban akarja a kapcsolatot, és többet tesz bele. A szingliket összehozza a sors egy olyan sráccal, akivel alapvetően nem randiznának, mert nem az esetük. A csillagok arra biztatják őket: adjanak neki egy esélyt, mert kellemesen csalódhatnak.

Nyilas

Nagyon meg akarsz szerezni egy pasit, Nyilas? Akkor most kell bedobni magad, mert az újhold segítségével sikeresen meghódíthatod. Viszont a párban élők sokat agyalnak azon, hogy érdemes-e folytatniuk a kapcsolatukat. Ha rövid időn belül nem találnak valamiféle kapaszkodót, akkor nagy eséllyel el fogják engedni a pasijuk kezét, mert úgy érzik, csak megfojtja őket ez a viszony, amiben nem lehetnek önmaguk, és nem tehetik azt, ami jól esik.

Vízöntő

Nagyon szeretne visszakapni az exed vagy az, akivel korábban randiztál, és mindent elkövethet azért, hogy újra meghódítson. Szingliként megéri engedni neki, de csak akkor, ha előbb lefekteted a szabályokat. A párban élők romantikus és szenvedélyes időszak elé néznek. Hirtelen sokat javul a kapcsolatuk, a pasijuk is szokatlanul jobban kifejezi az érzéseit, aki még az összeköltözés ötletével is előrukkolhat, sőt, még azt is feldobhatja: lennél-e a felesége. Wow!