A heti bolygóállásoknak köszönhetően a zodiákus tagjaiban felébred a vágy, hogy dolgozzanak a kapcsolatukon, és sokukban még az elköteleződésre való igény is fellángol. A Juno, a házasságot irányító kisbolygó ezen a héten közvetlenül a Halak jegyébe fordul, rávilágítva az elkötelezettség jelentőségére az állatövi jegyek életében. Az előrejelzések szerint ennek a 3 csillagjegynek van a legnagyobb esélye arra, hogy a héten megkérjék a kezét:

KOS

Olvastad a heti horoszkópodat, Kos? Már ott is meg lett pendítve annak az esélye, hogy a pasid bizony megkéri a kezedet! Egy közös program vagy új kellemes élmény után úgy dönthet: nincs értelme tovább várni. Ő szeret téged, te szereted, szóval ideje belecsapni a lecsóba. A hét eleje ugyan még zűrös lehet, talán még össze is vesztek, de utána ismét szent lesz a béke, és arra jöhettek rá: nem tudjátok mással elképzelni az életeteket.

Oroszlán

Csodálatos hét áll elé nézel, Oroszlán. Ezen a héten a Szaturnusz a Vízöntőben, és a Juno kisbolygó a Halakban kapcsolati változásokat idéz elő az életedben. Minden korábbi blokk vagy nehézség egy csapásra megszűnik. Minden arra utal: ott vagy, ahol lenned kell és bizonyosságot kapsz arról, hogy megtaláltad a megfelelő embert. Szóval készülj fel, mert Rómeó jó eséllyel megkéri a kezedet egy romantikus lánykérés közepette! Olvadási faktor a maximumon!

NYILAS

Ez fontos hét lesz a kapcsolatod jövőjére nézve, Nyilas. Több változás is végbemegy az életedben, és a szerelmi életed sem kivétel.  Mindenki azt hiszi rólad, hogy szörnyen félsz az elköteleződéstől, de az igazság: vágysz a stabilitásra a lelked mélyén. Ezen a héten a Juno kisbolygó beszambázik az életedbe és házasságot, legalábbis lánykérést hoz neked! Talán te magad ajánlkozol rá több év után Mr. Bignek: jól van, most már beadod a derekadat. De az is lehet, hogy egyszerűen kész vagy igent mondani, ha felteszi neked a kérdést.