A Vénusz-Mars szextil új és izgalmas élményeket hoz, a Vénusz-Hold fényszöge pedig meghitt, kellemes történésekkel kecsegtet. Minden állatövi jegyre vár egy-két lélekmelengető pillanat, és összességében nézve az is elmondható: senki sem fog unatkozni. Ám a következő 3 csillagjegy a hónap legszebb és legidilikusabb hétvégéjét tölthetik el:

Rák

Rendkívül szerencsésnek fogod érezni magad Rák, ugyanis folyamatosan örömteli élmények élnek. Az még hagyján, hogy mindig a te akaratod érvényesül, mintha az egész környezeted hozzád alkalmazkodna, de még ezenfelül is érnek meglepetések. Ajándékokkal kedveskednek neked, szeretettel és figyelemmel halmoznak el, méghozzá minden ok nélkül. A csillagok most két kézzel szórják az áldásukat! A párban élőkre kimondottan romantikus napok várnak, a jegy szülöttjének pasija túltesz magán, és ezzel teljesen ámulatba ejti a Rákot.

Oroszlán

Ez lehet a hónapban a legszerencsésebb hétvégéd, szóval élj a lehetőséggel! Azon kapod, hogy üldöz a szerencse. Folyton nyersz valamit, ajándékokat kapsz, még akár  kisebb-nagyobb pénzösszeg  is landolhat a zsebedben. Ha mindez nem lenne elég, a szerelemben is rendkívül szerencsés leszel, ugyanis a pasid lesi minden óhaj-sóhajodat, ha pedig egyedülálló vagy, akkor pont annak nyered el a vonzalmát, akihez titokban nagy reményeket fűztél. Csak ne rontsd el a saját kedvedet azzal, hogy amiatt kezdesz aggódni: mikor ér ez véget. Carpe diem, Oroszlán!

Mérleg

Ismerősen cseng számodra a vonzás törvénye, Mérleg? Tudod, amire erőteljesen vágysz, gondolsz, azt kapod. Nos, íme egy jó hír: profin űzöd majd a hétvégén! Éppen ezért légy óvatos, mert habár tényleg mindent megkaphatsz, amire vágysz, és csodás élményekben lehet részed, előidézhetsz egy-két kellemetlenséget is. Ettől eltekintve viszont rég nem érezted magadat olyan jól, mint ahogy a következő napokban fogod, és egészen azt érezheted: végre valahára sikerül ellazulni, és a Jane Austen regény végére jutni, amire rég nem jutott időd. Ha pedig esténként buliba csábítanak, menj el, mert vár rád egy izgalmas találkozás!