Még tavasszal is előfordulhatnak hullámvölgyek, pláne akkor, ha a bolygóállások sem kedveznek. A következő 3 csillagjegy a legszívesebben kirohanna majd a világból, annyira pocsékul alakulnak a napjaik, de legyenek erősek és jusson eszükbe: nem tart örökké ez a mostani szitu.

Szűz

Az életed minden területe zavarosnak tűnik, kedves Szűz. Nem bízol a randipasid érzéseiben, de talán még a sajátjaidban sem. Nem tudod, hogy ez most egy újabb fellángolás vagy valami komoly. A párban élők meg szinte egyáltalán nem bíznak a szerelmükben. Ha ez nem lenne elég, a melóhelyeden is fokozottan stresszes vagy, miközben újabb meg újabb kihívások érnek, és szinte minden problémát egyedül kell megoldanod. És még csak pár új ruhával sem lepheted meg magad, mert az anyagi helyzeted sem túl ragyogó!

Mérleg

Mostanában szinte állandóan veszekedtek a pasiddal. Képtelenek vagytok bármiben is megegyezni. Miután kiadtátok magatokból a mérgeteket, úgy tesztek, mintha mi sem történt volna, és meg sem beszélitek a dolgokat. Persze te ennek a legkevésbé sem örülsz, de az embered nem vevő a tisztázó beszélgetésre. A szinglik is most kissé maguk alatt lehetnek, mert látszólag nincs egy normális pasi a Földön! A magánéleti gondok kihatnak a munkahelyi életedre is Mérleg, ugyanis türelmetlen, és agresszív leszel, ami további problémákat idézhet elő.

Bak

Úgy érzed, hiányzik az élet a kapcsolatodból: a rutin és a mindennapi problémák lelassítják. Talán egy kis meglepetés új lendületet adhatna, nem gondolod, Bak? Engedd szabadjára a fantáziádat! A szinglik viszont az állandó csalódások után a hátuk közepére sem kívánják már az ismerkedést. Jobb is, ha kicsit jegelik a dolgot! A melóhelyeden pedig olyan feladattal bízhatnak meg, amitől teljesen beparázol. Kell egy pár nap, hogy megszokd, és belerázódj, utána már nem lesz olyan félelmetes és nehéz!