Amíg egy Rák vagy Halak maximálisan egy emberre koncentrál, esélyt adva a kapcsolatnak, addig mások szeretnek egyszerre több emberrel is ismerkedni, és ezt bizony hajlamosak eltitkolni! A következő 3 csillagjegy esetén lehet számítani arra, hogy nem te vagy az egyetlen randipartnere:

Ikrek

Az Ikrek kétségkívül egy sokoldalú személyiség. Nem könnyű lefoglalni, és kitölteni az életét. Éppen ezért szeret egyszerre több emberrel ismerkedni, mert így lehetősége van kiélni a különböző aspektusait. Túl összetett ahhoz, hogy könnyedén megtalálja a neki való partnert, aki mellett maximálisan önmaga tud lenni. Az sem okoz neki gondot neki, hogy több felé figyeljen, hiszen hihetetlenül intelligens, és képes többfelé figyelni.

Nyilas

A Nyilas híres a szabadság- és kalandvágyáról. Többnyire csak szórakozásból ismerkedik, meg persze a lehetséges szex kedvéért. De amúgyis élvezi az ismerkedést, hogy mindig mással találkozik, és különböző programokon vehet így részt. Sokszor épp így tesz szert egy csomó új barátra: randiztak, de végül nem jöttek össze. Nem könnyű megfogni a Nyilast, aki szeretné megőrizni a függetlenséget, de közben szenvedélyes szerelemre és folyamatosan új élményekre vágyik.

Vízöntő

A Vízöntő is épp olyan sokoldalú, mint az Ikrek amellett, hogy imád vadászni, és hódításaival növelni az önbizalmát. Nehezen esik szerelembe, viszont szeret szórakozni és persze az egyéjszakás kalandra is kapható. Tehát előszeretettel randizik egyszerre több emberrel. Egyszerűen élvezi a felé áradó figyelmet, és azt, ha az egyik randipartner nem ér rá, akkor könnyen kaphat egy másikat. Továbbá pont annyira híres a függetlenségéről, mint a Nyilas, ezért különösen élvezi, ha egyszerre több vasat tarthat a tűzben.