Ez a 3 csillagjegy most semmin nem stresszel, mindent elenged, és csak örül a létezésnek, a szabadságnak, és annak, hogy olyan, amilyen. 

Vízöntő

A Vízöntők ezen a hétvégén különösen tisztán érzik, hogy helyük, és feladatuk van a világban, hogy szükség van rájuk. Ez nem ijeszti meg őket, nem vált ki belőlük önbizalomhiányt, vagy megfelelési kényszert. Tudják, hogy nem kell semmit sem pluszban tenniük azért, hogy ellássák ezt a feladatukat, csak annyi a dolguk, hogy önmaguk legyenek. Ugye mennyire kellemes csak ennyire szabadon létezni? Régen nem érezték ennyire könnyűnek az életet.

Kos

A Kosok energikusnak, motiváltnak, és rugalmasnak érzik magukat ezen a hétvégén, és a legkevésbé sem erőltetnek semmit, így nem is lesznek nyugtalanok. Érzik a belső erejüket, ám végre elengedik a megfelelési kényszert, és nem akarnak mindent, mindig jól csinálni. Az pedig, hogy nem akarnak minden percben bizonyítani, sok terhet vesz le a vállukról.

Oroszlán

Az Oroszlánok most különösen azt érzik, hogy mindenük megvan, ami a boldog élethez szükséges. Tudják, mi az, ami fontos számukra, és ami mindig és mindenkor támaszt nyújt nekik. Érzik a mély szeretetet, és most különösen fogékonyak a kapcsolódásra az univerzummal. Mivel nem tudják ezt az érzést állandóan megtalálni magukban, most hagyják, hogy magával ragadja őket.

via