Durva hét előtt állnak a csillagjegyek, mert elemi erővel robban be a 23-án kezdődött Skorpió hava, plusz 25-én várható a részleges napfogyatkozás a Skorpió újholdban, és ez nem mindenkire lesz kedvező hatással. A gyenge lábakon álló kapcsolatokat letarolja, így sajnos 3 csillagjegyre szakítás vár a héten:

Kos

Már régóta a levegőben van a szakítás, nem igaz, Kos? Valahol te is érzed a lelked mélyén, így nem ér majd nagy meglepetésként, mikor a pasid előáll vele. Nem fog kevésbé fájni, sőt, annak ellenére, hogy sejted, rendesen a földhöz fog vágni. Talán azt hitted, még menthető a dolog, de talán jobban zavar a tudat: kicsúszott az irányítás a kezeid közül. Az embered hozott egy döntést, amibe nincs beleszólásod. Bár most ezt nehezen hiszed el, de hamar talpra fogsz állni!

Bak

Az utóbbi időben sokszor nem találtátok a pasiddal a közös nevezőt, de álmodban sem gondoltad volna, hogy ő meg szakítani akar. Te inkább azon lennél, hogy megmentsd a kapcsolatot, ám ezúttal ő nem lesz partner benne. Akármennyire is fáj, tudomásul kell venned, hogy ennek vége, ne próbáld meg életben tartani a kapcsolatot, ne kérj még egy esélyt! Mikor már nem fáj annyira és lecsengett egy kicsit, be fogod látni: tényleg nem működött annyira, és te sem érezted mindig jól magadat a szerelmed mellett.

Szűz

Ha a héten nem oldjátok meg a gondjaitokat, akkor jó eséllyel kiszáll belőle a pasid. Valójában fél lábbal már kint is van a kapcsolatból. Ez valahol villámcsapásként ér téged, mert azt hitted, minden oké, és remekül megvagytok. Erre váratlanul kiderül: álomvilágban éltél. A szakítás után szükséged lesz az elvonulásra, ami érthető is, de azért a barátaidat ne zárd ki! Hadd segítsenek neked addig, amíg meggyászolod a kapcsolatodat! De arra ne is gondolj, hogy majd újrakezditek, szóval engedd el teljesen az embert!