2022. szeptember 23-tól egészen október 22-ig tart a Mérleg hava, ami nem másról szól, minthogy váltsd valóra az álmaidat, és megtaláld a lelki békédet! Ezenfelül a Mérleg szezonban előtérbe kerül a társasági életed is, ami felélénkül és lehetőséget teremt az ismerkedésre, ezt pedig szingliként minden bizonnyal örvendetesnek találod. De még jobban fogsz örülni annak, ha megtudod, hogy esetleg te is azon 3 csillagjegy egyike vagy, aki különösen szerencsésnek bizonyul a szerelemben a következő egy hónapban:

Ikrek

A Mérleg havában különösen boldognak bizonyulnak a szingli Ikrek, mert valószínűleg párra lelnek. Bár csekély az esélye annak, hogy ez egy ismeretlen személy legyen! Valószínűleg az exüket fogadják vissza vagy éppenséggel egy közeli barátjukkal jönnek össze. Tehát az új pasijuk jelenleg is egy karnyújtásnyira van tőlük. A párban élők kapcsolata az első néhány hétben kissé viharos lehet, aztán ez megszűnik egy csapásra, és átadja helyét a romantikus, derűs szerelemnek. Akik kimondottan a szakítást fontolgatták, ott hirtelen tényleg minden jobbra fordul. Az Ikrek szerelme azt érezheti: változásra van szükség, és kész mindent elkövetni azért, hogy mintapasivá váljon!

Skorpió

Nagyon jól alakul a szerelmi életed a Mérleg havában, Skorpió. A következő hetekben megszilárdítják a párban élők a viszonyukat, és még az is lehet: komolyra fordulnak a dolgok közöttük. Meglepetésszerűen vagy beszélve róla, de felmerül a házasság kérdése. A szingliknek sem lesz okuk a panaszra! Egy hónapon keresztül végig ragyogni fognak, ellenállhatatlanul vonzzák magukhoz a pasikat. Az előrejelzések szerint akadni fog egy olyan, akinek sikerül meghódítania a jegy szülöttét!

Vízöntő

A Mérleg szezonban szerelemmel van tele a fejed. Szingliként előszeretettel jársz majd bulizni, ismerkedni, nem veted meg az egyéjszakás kalandokat sem. Azt hiheted, csak szexelni jártok össze, de kiderülhet: annál több van köztetek. A csillagok gondoskodnak arról, hogy romantikus filmbe illően találkozzatok és jöjjetek össze! A párban élők kapcsolata kifejezetten felforrósodik. Még többet, és még fantáziadúsabban fognak szeretkezni, miközben úsznak a boldogságban. A Vízöntők egyre inkább érzik: megtaláltak a Nagy Ő-t. Mivel a másik fél is épp ezt gondolja, feldobhatja az összeköltözés vagy házasság ötletét.