3 csillagjegynek meglehetősen sok romantikában lesz része a napokban.

Ikrek

Miközben mindenki azon szenved, hogy a Merkúr-retrográd megnehezíti a mindennapokat, te jobban kezeled a dolgaidat, mint valaha. Annyira sok erőt ad neked ez a magabiztosság, hogy most sokkal bátrabban elmondod a másiknak, hogy mennyire szereted. Tisztázod az érzéseidet, megnyílsz a kiszemelted előtt, ami végre előre lendítheti a kapcsolatotokat. Érzed, hogy most nem történhet baj, tudod, hogy az őszinteség hegyeket mozgat meg. Jól teszed, ne titkold tovább, kire és mire vágysz!

Szűz

Eddig mindig a kifogásokat kerested, hogy miért ne menj el azzal a pasival randizni? Most végre abbahagyod az állandó menekülést, és megadod magadnak az esélyt a boldogságra! Helyesen teszed, mert annyira jó élményekben lesz részed, hogy magad sem érted, mire volt jó a saját idődet húzni. Néha ki kell lépned komfortzónádból, mert ott vár majd a boldogság - mint most. 

Skorpió

Végre időt szakítasz a szerelemre, és nem a pénz, a karrier vagy a hobbid lesz a legfontosabb. A párkapcsolatban élők visszatalálhatnak egymáshoz, a szinglik pedig végre megnyitják maguk előtt az utat a lehetőségek előtt. Szánj egy kis időt a párkeresésre, segítsd magadnak ebben. Persze, a herceg a boltban is egyszerre nyúlhat veled a tejért, de nem biztos, hogy erre kéne hagyatkoznod.