Bizony! Az  asztrológia  nemcsak azt súghatja meg, mit hoz a holnap, hanem a személyiségünkről is pontos képet adhat annyira, hogy elárulja: milyen szexpózokat élvezhetünk a legjobban. Valószínűleg te már most is tudod, mi a jó neked, de érdemes elolvasni azt is, hogy mit ajánlanak neked a csillagok, mivel így még személyreszabottabb, élvezetesebb lehet a szex! Görgess lejjebb, és fedezd fel a hozzád illő legtutibb pózt, ami biztos gyönyört okozhat:

Kos: A falnak támaszkodva

Szenvedélyes és impulzív csillagjegyként akkor élvezed a legjobban a szexet, ha irányíthatsz, és egyúttal izgalmas élményben van részed, de azt sem bánod, ha kicsit veszélyes. Nagy kedvenced lehet az, ha a falnak támaszkodva, állva csináljátok a pasiddal. Ha elbír, akkor kapjon fel téged, ha nem, akkor egyik lábad legyen egy széken, hogy kényelmesen hozzád férhessen a lovagod.

Bika: Fordított cowgirl

A lelked mélyén nagyon is szeretnél te lenni a domináns, de nem bírod, ha közben néznek. Mi erre a megoldás? A fordított cowgirl! Üld meg fordítva a pasidat, és  végre te irányíthatsz, méghozzá zavartalanul! Elhiheted, a szexpartnered ugyanúgy élvezni fogja, hiszen közben nézheti a fenekedet!

Ikrek: Vénusz nyaklánca

Ez egy hangzatos, és igazán izgalmas póz. Te fekszel az ágy szélén széttárt lábakkal – de fel is könyökölhetsz – a partnered meg az ágy széléről, állva hatol beléd, de akár a lábaid közé is térdelhet. Így jó mélyre becsúszhat, és még szemmel is tarthatod őt, hiszen imádod figyelni közben a reakcióit!

Rák: Kanál

Ez egy kényelmes, az egyébként biztonságra és szeretetre, ölelésre vágyó lelkednek. Nincs más dolgod, mint oldalra feküdni, miközben a pasid hátulról behatol. Ez a póz tökéletes az  anális szexhez  is, ha esetleg kísérletező kedvedben lennél, de a lényeget így is megkapod: jó közel van a szerelmed, és szorosan átölel.

Oroszlán: Kapitány

Még az ágyban is te vagy a főnök, nem igaz? Imádsz irányítani! Így a legtutibb póz számodra a „Kapitány”, vagyis mikor te vagy felül és meglovagolod a partneredet. Oké, de ez néha uncsi lehet, ezért megfejelheted azzal, hogy fölé guggolsz, és úgy csúsztatod magadba a  péniszét. Ez már mindjárt extrásabb, ugye?

Szűz: Pihenő kutya

Izgalmas egy póznév, de mindjárt megérted, miről van szó: oldalt fekszel az ágyon, a pasid pedig a fenekedhez térdelve hatol beléd. Így megkapod a vágyott kényelmet, és az élvezetet is! Persze fel is térdelhetsz úgy, hogy előrehajolsz, és csinálhatjátok klasszikus kutyapózban is.

Mérleg: Erotikus V

Szereted a romantikát, de a kéjes  szexélményt  is, ezért kell kipróbálnod az erotikus V-pózt! Először is, ülj fel egy atombiztos asztalra, kicsit dőlj hátra és tárd szét a lábaidat. Majd jön a pasid, behatol, és akkor már a vállaira teheted a lábaidat. Így láthatod őt, csókolózhattok, mégis egy brutálforró pózban csináljátok.

Skorpió: 69

Izgalom a tetőfokon, kihívás, új élmény! Ezekre van szükséged a kielégítő szexhez. Imádod a sima 69-et, de még jobban fogod azt, ha állva csináljátok! Egyszerre őrült, és szórakoztató! Állj kézen a falnak támaszkodva, vagy ha jó erőben van a pasid, fel is kaphat, hogy az arcára illesszen, csak fond köré magadat jó szorosan!

Nyilas: Az X jel

Ez egy hihetetlenül izgalmas és kalandos pozíció, emiatt lesz a kedvenced! A pasid feküdjön le a hátára, te pedig háttal közelítve felé feküdj rá, közben óvatosan ereszkedj a péniszére, és nyújtsd ki a lábaidat. Így olyanok lesztek, mint egy X jel. Kezdj el lassan fel-le mozogni, és tapasztaljátok ki, milyen intenzitással csinálhatjátok. Ha ez kényelmetlen az emberednek, akár fel is ülhet!

Bak: Rákjárás

Nem lett eltévesztve a póz, ne aggódj Bak! Pont azt adja neked, amire vágysz: intimitást és a szoros köteléket egy csipetnyi fűszerrel. Szóval, a pasid széttárt lábakkal ül az ágyon, te pedig ugyancsak széttárt lábakkal, leülsz vele szemben, egyenesen a péniszébe. Ha gondoljátok, ki is próbálhatjátok, tudtok-e így sétálni, mint a rákok!

Vízöntő: Talicska

Viccesen hangozhat, de nagyon izgalmas! Igen, kíván némi erőnlétet, de nem fogjátok megbánni! Tehát: hajolj le háttal a partnered elé, aki gálánsak beáll mögéd és felemeli a lábaidat, mintha talicskázást játszanátok. Ám ő nem megy sehova, azt leszámítva, hogy finoman beléd hatol, és kezdődhet a mókás szex, ami úgyis illik hozzád!

Halak: Lap Dance

A legjobb, ha csakugyan összekötöd egy kis vetkőzős show-val! Ültesd a pasidat egy kényelmes székre, lejts egy könnyed és szexi táncot, utána ülj rá egyenesen vele szemben a péniszére. Így megkaphatod a meghittséget, a romantikát, a forró csókokat és az ölelést, amit úgy szeretsz a szeretkezésben!