Egyesek vérbeli főnöknek születnek, akik vezetőként fellépve, képesek összefogni az embereket, irányítani őket, és mindezt ráadásul jól csinálják, mert a dolgozóik nyugodtak, boldogak és elégedettek. Persze azért kell néhány plusz tulajdonság is, és 3 csillagjegy rendelkezik is minden szükséges kvalitással, így a legjobb főnök válhat belőlük:

Kos

A Kos vezetésre született. A zodiákus "elsőszülöttjeként" megvan benne minden, ami jó főnökké teszi. Intelligens, logikus gondolkodású, határozott, és képes koordinálni az embereket. Az az egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes kivonni az érzelmeit a különböző helyzetekből, így mindig reálisan, alaposan megfontoltan dönt. Alapból nem szokása a munkát az érzelmekkel vagy a barátsággal, szerelemmel keverni. Gyakran kreatív és innovatív  zseni  is (Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson és Vincent van Gogh mind Kos volt), és ez a kombináció kivételesen sikeressé teszi, mert képes az ötleteit megvalósítani. Összességében talán nem ő a legszívélyesebb vezető, de a leghatékonyabb.

Szűz

Nagyszerű főnök, mert nemcsak terméke, a cég fejlesztése, vagy a kitűzött cél elérése a fontos számára, hanem az is számít neki: mindezt, milyen módon éri el. Nem egy rideg, számító főnök, aki robotként kezeli a beosztottjait. Odafigyel arra, hogy a dolgozói elégedettek legyenek. Motiválja az embereket, tréningeket szervez, építő kritikákkal fejleszti őket. Közben remek elemző, és ha időnként túl óvatosnak, kockázatkerülőnek tűnhet, az azért van, mert mindig biztosra megy. Ugyanakkor kellően logikus gondolkodású, remek szervezői képességekkel bír, és végtelenül szorgalmas.

Nyilas

Azért jó főnök a Nyilas, mert csak egy darabig „főnökösködik”. Hisz abban, ha van egy jól működő csapata, akkor az menedzselés nélkül is elvégzi a feladatát. Eleinte utat mutat, segít az önfeltárásban, kihozza az emberekből a legjobbat, mindenkit a képessége szerint foglalkoztat. Eléri, hogy beosztottjai boldogok és elégedettek legyenek a területükön, majd hagyja a csoportját magától működni és továbbfejlődni. Hisz a függetlenségben és abban, hogy örökös utasítások nélkül is lehet dolgozni egy kellemes, jó hangulatú munkahelyen, mintha nem is dolgozni, hanem szórakozni járnának be. Mindehhez szüksége van a remek szervezőképességére, elemző gondolkodására, és ráadásul szeret másokat motiválni. De mikor a helyzet megkívánja, simán bekeményít, és a barát főnökből kapitány főnök lesz.