Október 28-án belép a Jupiter a Halakba, ami ad egy szerencsés löketet az állatövi jegyeknek. Korábban pedig már belépett a Vénusz a Skorpióba, ami rávilágít a karmikus kapcsolatokra. Szóval jó esély van arra, hogy erre a 3 csillagjegyre nemcsak a szerelem talál rá a hosszú hétvégén, hanem maga a lelki társuk is:

Ikrek

Halloweeni buliba vagy hivatalos? Ki ne hagyd! Most ilyen és ehhez hasonló partikon van a legnagyobb esély arra, hogy megismerd álmaid pasiját. Öltsd magadra a szexi vámpírnő jelmezt, és menj hódítani! Ne aggódj, tutira fel fogod ismerni az igazit, mert szinte azonnal meg lesz az izzás köztetek, és sorsszerűnek fogod érezni a találkozások körülményeit.

Szűz

Talán egy halloweeni összejövetelen vagy valamilyen buliban, de az ismeretségi köröd révén megismerkedsz egy szexi pasival. Magad is meglepődsz azon, milyen mély benyomást tesz rád az első pillanattól kezdve, és azonnal vonzódni kezdesz hozzá. Valószínűleg a következő napokban végig randizni fogtok, vagyis lehetőséget ad arra a hosszú hétvége, hogy megismerjétek egymást és összemelegedjetek. Kellemes kalandok várnak rá mellette!

VÍZÖNTŐ

Az a lényeg, hogy ne maradj otthon Vízöntő, mert így van a legnagyobb esély arra, hogy találkozz a Nagy Ő-vel! A csillagok gondoskodnak arról, hogy megismerd egy halloweeni összejövetelen vagy más izgalmas őszi programon, amin részt veszel a barátokkal. Egészen álomszerűnek fogod érezni a dolgot, magát a találkozást, és azt, ahogy abban a minutumban belé szeretsz. Nem lesz könnyű, de próbálj meg két lábban a földön állni, és gondoskodj a folytatásról!