Szeretlek, kívánlak, jó veled, bocsáss meg, köszönöm. Sok mindent lehet üzenni egyetlen csókkal, ami néha a szex előfutára, máskor a szeretet kifejezése. Egyes állatövi jegyek pedig mesterei a csókolózásnak. Persze ez is egy olyan készség, ami fejleszthető, de 4 csillagjegy már eleve úgy születik, hogy a nyelvcsatázás bajnoka:

Kos

A Kos fantasztikusan csőrözik, mert egyszerűen jól akarja csinálni. Addig fejleszti tudását, amíg a mestere nem lesz, mert azt akarja hallani: még soha, senkivel sem volt olyan jó, mint veled. Ettől pedig erőre kap és még jobb lesz! De tüzes jegy lévén a vérében van a szenvedély, valamint a csókolózás iránti vágy is. Ha ő megcsókol, azt sosem színleli. Csak szívből teszi, akkor belead apait-anyait.

Bika

Annak ellenére, hogy földjegyű a Bika, mégis hihetetlenül szenvedélyesen csókolózik, ami számára egyfajta művészet, és az érzései kifejezésének egyik legjobb módja, emiatt annyira érzéki vele minden nyelvpárbajozás. Mindig szívvel-lélekkel csinálja, kimondottan csókolózásra született! Képes hosszasan művelni, egészen belefeledkezni, így vele igazán hosszú előjátékra számíthat az ember.

Rák

Milyen is a Rák természete? Gyengéd, kedves, melegséggel teli. Akárcsak a csókjai! Abban mindig benne vannak az érzései, a legmélyebb szeretete és szerelme. Ettől még persze ő is meg tud vadulni és olyankor szenvedélytől fűtött smacizásba kezd. Mivel az érzelmek embere, kifejezetten fontos is számára a nyelves puszi, ami szerinte a kötődés egyik legjobb formájának megerősítése, illetve a csábítás eszköze.

Oroszlán

Talán meg sem lepődsz, hogy itt van az Oroszlán! Pont az állatöv királya/királynője ne csókolna mesterien? Bizony, a tűz elemű vadmacska lenyűgözni, sőt, valósággal letarolni akarja a szerelmét a lábáról a csókja segítségével, ezért nem kérdés: mindent belead! Mivel a legjobb akar lenni benne, fejleszti magát, igyekszik. Igazán érzelemdúsan, forrón smárol, különösen az ágyban!

Via