Nem igazán érzed azt, hogy a hónap első felében elkényeztettek az égiek? El tudnád viselni, ha nyakadba szakadna a jólét és a bőség? Talán épp ez fog veled történni a következő hetekben! Szeptember 22-én kezdődik a Mérleg hava, ami egy napra egyik az őszi napéjegyenlőséggel, és ez elég ütős kombináció! Éppen ezért 3 csillagjegy szinte biztosan számolhat azzal, hogy pozitívan alakul az élete, és rendeződnek a pénzügyei:

Szűz

Az őszi napéjegyenlőség, és a Mérleg hava egy új fejezetet hoz az életedbe. Azt is lehet mondani: egy tiszta lapot. Olyan témákra koncentrálsz, mint a gazdagság és a bőség, az anyagi helyzeted rendezése. Bármilyen segítségre is van szükséged ahhoz, hogy egyenesbe jöjj: megkapod! A hónap végére teljes kényelemben és biztonságban érezheted magad, ugyanis, amikor a Merkúr újra belép a Szűzbe szeptember 23-án, újabb fontos felismeréseket tehetsz a pénzügyeiddel kapcsolatban, és megtalálhatod a megoldást a gondjaidra.

Nyilas

Leginkább a szeptember 26-ára érdemes fókuszálnod, mikor a Vénusz és a Plútó együtt áll, és a retrográd Merkúr találkozik a Vénusszal, a Nap pedig a Jupiterrel szemben áll. A Vénusz és a Plútó együtt különösen jót ígér a karriered és a pénzügyeid szempontjából. Fizetésemelést kaphatsz vagy a megigényelt hitelt, ami kihúzhat a bajból. A Merkúr retrográd szeptember 27-én kapcsolódik a Plútóhoz, és olyan emberekkel léphetsz kapcsolatba, akik segíthetnek megoldani az anyagi problémáidat.

Halak

Szeptember 22-én a Nap belép a Mérlegbe, plusz őszi napéjegyenlőség lesz, és ez a kettő nálad a pénzre helyezi a hangsúlyt. Lehet, fontos felfedezést teszel a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban. Talán felismered, mi vitte el eddig a pénzt, és mit kellene tenned annak érdekében, hogy megfogd. A vállalkozóknál felmerülhet a társulás lehetősége vagy egy közös üzlet indítása. Az elkövetkező hetekben olyan személyekkel találkozhatsz, akik hasznos tanácsokat adnak, vagy konkrét segítséget nyújtanak az anyagi gondjaid megoldásához.