2022. szeptember 27-től egészen 2022. október 2-ig 4 csillagjegyet fenyeget az a veszély, hogy dobja a pasija, vagy épp ő dönt úgy, hogy dobbant a kapcsolatból. Ahogy a Merkúr visszatér a Szűzbe, a Mars pedig az Ikrekbe, és folytatja útját az árnyék időszakaszban a retrográd előtt, ez a hét a felfokozza az érzelmeket, valamint fényt derít az igazságra. Mikor a Merkúr október 2-án befejezi retrográd útját, az egyesek számára a kapcsolatuk végét is jelenti. De azért van itt egy jó hír: azok a kapcsolatok, amelyek a retrográd szakaszban véget érnek, különösen a Merkúr esetén, általában újra fognak indulni!

Ellenőrizd, hogy te is szakításra számíthatsz-e a napokban!

Szűz

Neked az a működőképes, jó kapcsolat, ahol hogy képes vagy kifejezni az érzéseidet, elmondhatod a véleményedet, nem kell elnyomnod az irányítási vágyadat, nem kell megváltoznod, és mindezt elfogadja a szerelmed. Valószínűleg ezek nincsenek meg a jelenlegi kapcsolatodban. Nem akarod elveszíteni a pasidat, de önmagadat sem szeretnéd. Ez a hét mély felismeréseket hoz, és azok fényében kész vagy dönteni a viszonyod sorsáról. Nem érdemes bárkit is hibáztatni a történtekért, ez most sajnos így alakult, mindkettőtök számára értékes lecke lesz!

Mérleg

Pozitív dolognak tűnik, hogy a Vénusz a jegyedbe költözik, ugyanakkor olyan érzéseket is a felszínre hoz, minthogy elhanyagoltad önmagadat, és a saját érdekeidet. Vagyis a Vénusz rávilágít az önérzet hiányára, és kész hozzásegíteni az önszeretethez, az önbizalomhoz. Ugyanakkor az életednek ebben a szakaszában rávilágíthat arra: miközben minden energiát a kapcsolatodba fektettél, feláldoztad magadat. Ezért kell most szünetet tartanod vagy szakítani, mert jelenleg nem adhatja meg a párod azt, amire szükséged lenne.

Bika

A Szaturnusz a Vízöntőben és az Uránusz a Bikában arra késztet, hogy a szabadság irányába fordulj, és megszabadulj a korlátozásoktól. Ezen a héten a Vízöntőben pihenő Szaturnusz az Ikrek jegyében lévő Marshoz igazodik, így elgondolkodhatsz azon, mi az, amit igazán értékelsz, és mire van szükséged. Meglehet, lemondtál valami fontosról a pasid kedvéért, és egyre többször döbbensz rá arra: mindig csak neki kedvezel. Olyan nagy hatással lesz rád a felismerés, hogy a napokban kész vagy véget vetni a kapcsolatodnak, és önmagadat helyezni az első helyre.

Ikrek

Ha magadba nézel, azt látod: nem tudod mit érzel, és azt sem, mit akarsz igazán, főleg a párkapcsolatodtól. A Mars egy hónapja belépett a jegyedbe, és azóta gondolkodsz kettőtökön, és azon, hogy elmélyíted vagy teljesen elengeded. Bár talán nem érzed különösen rossznak, de igazság szerint  annyira jónak sem. Ezen a héten azonban mindezek az érzések tetőznek, amikor a Vízöntőben lévő Szaturnusz csatlakozik a Marshoz, és arra inspirál: más szemszögből nézd a dolgokat. Úgy érzed, ideje kilépni ebből a kapcsolatból, mert nem szolgálja az érdekeidet.

Via