Az Oroszlán Hold bátorságot, és ellenállhatatlan vonzerőt biztosít az ismerkedéshez, míg április 30-tól a Szűz Hold segít elmélyíteni a már kialakulóban lévő kapcsolatot. Ha te is a 3 csillagjegy egyike vagy, akkor szinte biztosan rád talál a szerelem a hosszú hétvégén:

Bika

A következő napokban egy izgalmas programon vagy összejövetelen megismerkedsz egy pasival, akibe azonnal beleszeretsz. Mivel a dolog kölcsönösnek bizonyul, nem akarsz majd lassan haladni, így minél előbb azon leszel, hogy meghódítsd őt. Magad is meglepődsz azon, mennyire határozott, és magabiztos vagy Bika, ez pedig nagyon be fog jönni a leendő Mr. Bignek.

Oroszlán

Talán van valaki, akivel régóta szemeztek, vagy már azon is túl vagytok, és ismerkedtek. Az előtted álló napokban jutsz el arra a pontra, hogy szeretnél továbblépni, és ebben a másik fél is partner lesz. Ne aggódj, egyértelmű jeleket fog küldeni! Nagy az esélye annak: egy tökéletesre sikerült, romantikus randit követően végre elcsattan az első csók, sőt, akár annál is tovább mehettek!

Szűz

Már nem elégedsz meg azzal, hogy csak vársz, ugye Szűz? Nem vagy szívbajos kezdeményezni, és a következő napokban a bátorságod kifizetődőnek bizonyul. A srác, akit randizni hívsz, vagy akivel bátran szóba elegyedsz egy buliban, készségesen a rendelkezésedre áll, és hamar át is veszi az irányítást! Benne megtalálod mindazt, amit keresel egy pasival, szóval simán lehet: a Nagy Ő-t horgászod ki a hétvégén!