Elkezdődött az ősz, ezzel pedig új időszak vette kezdetét a legtöbb csillagjegy életében. Lesznek olyanok, akiknek csak most kezdődik a szerencsés periódusuk, mivel hamarosan megtalálhatják a szerelmet!

Kos

Egy ideje már azt érzed, hogy nem elégszel meg kevesebbel, éppen ezért alaposan megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Az utóbbi időben olyan volt, mintha senki sem felelne meg az elvárásaidnak, és könnyen lehet, azt érezted örökre szingli maradsz! De nyugalom, a szeptember lesz a te hónapod. Hamarosan megismered azt a pasit, aki könnyen lehet a Nagy Ő. Nagyszerűen kiegészítitek egymást, figyel rád, nincs más dolgod, mint megnyílni előtte! 

Oroszlán

A kapcsolataidat az utóbbi időben a kétely jellemezte. Nem voltál benne biztos, hogy a pasi, akivel éppen randizol megfelelő, ha pedig kapcsolatban vagy, akkor alapvető dolgokat kérdőjeleztél meg. Szeptemberben végre letisztul minden, és úgy érezheted, hogy megtaláltad a számodra megfelelő társat. Végre elmélyíted a kapcsolatotokat, hajlandó vagy olyan dolgokat is elmesélni, melyeket eddig nem mertél. A kommunikáció pedig csak segít elmélyíteni a kapcsolatot. 

Szűz

Az elmúlt időszakban sok stressz ért, ami a szerelmi életedre is rányomta a bélyegét. A randizást tehernek élted meg, és a kapcsolatodban sem tudtál teljesen ott lenni. Valahogy túlgondoltál mindent. Az elkövetkezendő időszakban sokkal szabadabb leszel, és végre engeded, hogy egy kicsit sodródj az árral. A dolgot a pasid is értékelni fogja, és elkezdődhet életetek legszebb időszaka.