Hacsak nem egy barlangban éltél az elmúlt két évben, akkor pontosan tudod, hogy az Emily Párizsban jelenleg az egyik legnépszerűbb sorozat a Netflixen, ami a bemutatása óta elképesztő sikereket ért el. A széria harmadik évada decemberben debütált a platformon, a rajongók pedig már most tűkön ülve várják Emily Cooper izgalmas kalandjainak folytatását. A fanokat minden IS érdekli, ami a sorozattal kapcslatos, éppen ezért most összeszedtük, hogy melyik karakter is lennél a csillagjegyed alapján. Lássuk, rád igazak-e a leírtak! 

Kos: Mindy Chen

Magabiztos és merész, szókimondó. Ha Mindy Chenre gondolunk, akkor ez a három dolog egészen biztosan eszünkbe jut róla. A Kosokra pedig ezek mind-mind igazak. Mindy az, aki meghozta azt a bátor döntést, hogy Kínában hagyja a családját, hogy Párizsban éljea saját életet és elhatározta, hoy erős, független nő lesz, aki pozitív mentalitásának hála minden akadályt legyűr. Igazi Kosként él, és közben pedig elképesztően jól szórakozik.

Bika: Gabriel

A Bikák egyértelműen arról híresek, hogy élvezik az életet és nagyon szeretik a finomságokat. Ennek tökéletes példája Gabriel, aki séfként keresi a kenyerét a sorozatban. A Bikák alapvetően egy kicsit földhözragadtak, de közben keresik az izgalmat, próbálnak a pillanatnak élni, még, ha ez egy kicsit nehéz is nekik.

Ikrek: Camille 

Az Ikrek híresek az alkalmazkodóképességükről és kedvességükről, továbbá ragaszkodnak a saját erkölcsi iránytűjükhöz. Ilyen a sorozatbeli Camille is, aki hisz az igazság felszabadító erejében és aki minden erejével azon van, hogy őszintén, elvárásoktól mentesen élje az életét. 

Rák: Alfie

Alfie elsőre egy kicsit zárkózottnak és szarkasztikusnak tűnhet, de felszín alatt érzékeny, együttérző lélek. Vérbeli Rák. A Rákok ugyanis igyekeznek keménynek maradni, hogy elkerüljék az érzelmi sérüléseket, de ha sikerül náluk áttörnöd a falakat, akkor nyert ügyed van, akkor a tenyeredből fognak enni. 

Oroszlán: Antoine Lambert

Mint egy igazi Oroszlán, Antoine Lambert is pont úgy szerelmes saját magába. Nem nárcisztikus módon, de az önbizalma egyszerűen csak úgy árad belőle. Időként felszínesnek tűnhet, ám az Oroszlánokról tudni kell, hogy nagyon hűségesek és nagylelkűek, ha pedig elköteleződnek valami vagy valaki mellett, akkor a végsőkig kitartanak.

Szűz: Emily Cooper

Emilyből csak úgy árad a hamisíthatatlan Szűz-energia. Aprólékos, szervezett, világos elképzelése van az életről, pontosan tudja, mit akar. Bár a céljaihoz vezető út néha ingoványos, de ők kitartó, nem adja fel, minden erejével azon van, hogy beteljesítse az álmait. Emily, csak úgy mint az igazi Szűzek őszintén mindig csak segítei akar, számára nem opció az ármánykodás vagy az intrika, csakis az egyenes beszéd. 

Mérleg: Luc

A Mérlegeg romantikusak, vonzza őket a pénz és a művészetek, kultúra kedvelők, nagy gondolkodók. Akárcsak a sorozatban Luc, aki számára fontos az egyensúly és a harmónia, valamint másik igényei. A Mérlegek eközben brutálisan őszinték is, de kizárólag azért, hogy a te javadat szolgálják, mert egy igaz barát sosem ámít, sosem hazudik.

Skorpió: Sylvie

Sylvie nem is lehetne más csakis Skorpió. Heves, szenvedélyes, olyan, aki simán félretesz bárkit, aki az útjába áll. Munkamániásnak tűnhet, ugyanis mindent el akar érni, amiről úgy gondolja képes lehet rá, de útközben gyakran rájön, hogy nem kell ennyire vehemensen hajszolni a sikert, ugyanis a siker a legtöbb esetben rátalál.

Nyilas: Benoît

Bár Benoît alapvetően egy visszafogottabb karakter a sorozatban, vonásai mégis tökéletesen azt prezentálják, hogy ő bizony egy Nyilas. Boldog, szabad szellem, aki tele van energiával és szenvedéllyel. 

Bak: Madeline Wheeler

Ambíció, lendület, kitartás. Ezek a Bika legalapvetőbb jellemvonásai és ez tökéletesen igaz Emily amerikai főnökére, Madeline Wheeler-re is, aki várandósan is 120 százalékon pörög. 

Vízöntő: Julien

Intelligencia, kreativitás, némi szeszély. Ezek lehetnek a Vízöntő kiemelkő tulajonsága, s ezek mind igaza  Julienre is, aki okos és mókás, de közben határozott is. Hiszen Julien határozottan tudja mit akar: nem akar Emily árnyékában élni, mert tisztában van vele, hogy önállóan is ragyoghat. 

Halak: Pierre Cadault

A híres francia divattervező pont olyan érzelmes, mint egy igazi Halak. A karrierje rendkívül fontos a számára, de közben érzékeny és őszinte. Akárcsak a Halak, aki mélyen érez és törődik másokkal. 

(via)