Ennek a három csillagjegynek az október lesz a legboldogabb hónapja. Lássuk, te közöttük vagy?

Bak

Nagy várakozással tekinthetsz az októberbe, mert az a horoszkóp szerint, tele lesz kellemes meglepetésekkel. A Szaturnusz most a szakmádban támogat, és lehetővé teszi, hogy olyan tempóban haladj a ranglétrán, amilyenben szeretnél. Az elmúlt hónapok kemény munkája a hónap közepén végre megtérül, és te learathatod a gyümölcsét. Ám a hónap közepén nem csupán a karrieredben történik pozitív változás, a szerelmi életed is remek fordulatot vesz. Csak élvezd ki, és semmiképpen se feszülj rá.

Oroszlán

Az Oroszlán úgy érzi, végre könnyedek a mindennapok. Minden amit csak elképzel úgy megy, mint a karikacsapás. Októberben nincs megállás, a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. A Vénusz segítségével a szerelmet is bevonzhatod, mert sokkal nyitottabb vagy az új kapcsolatokra, mint eddig. Ez a környezetedben lévő férfiaknak is feltűnik, és igazi mágnesként vonzod őket magadhoz. A pozitív élmények miatt szinte ragyog a lelked, ez pedig nagyban növeli a vonzerődet is. A munkádban is pontosan tudod, hogy mit akarsz, és a Marsnak köszönhetően, ezt most meg is kaphatod. Remek az érvelésed, ezt hozhatja meg neked a sikert.

Kos

Új kihívásokat keresed? Itt a kiváló alkalom, októberben egy új életcélt találhatsz magadnak. A Mars most sokat segít, hogy magabiztosabb legyél, mint valaha. Végre kiállsz azokért a dolgokért, amelyek fontosak neked, ahogyan az aggályaidat, aggodalmaidat is megosztod az illetékesekkel. Ez az őszinteség pedig ki is fizetődik a karrieredben. A szerelemben is új időszámítás kezdődik, most népszerűbb leszel az ellenkező nemnél, mint valaha. Mindegy, hogy párban vagy, vagy egyedül, a szerelmi életed mindenképpen nagyon intenzíven alakul.