Ennek a három csillagjegynek a következő hét felejthetetlen lesz. 

Kos

A Nap a Mérlegben jó hangulatot, és friss energiát biztosít a Kosnak. Az új hetet rendkívül motiváltan kezded, és valósággal megfertőzöd a környezeted az erőddel. Fittnek érzed magad, szuperaktív vagy, és sugárzik belőled az önbizalom. Ez egy-két érdekes találkozást is hoz majd a hét, hidd el, idővel rájössz, mi ezeknek az értelme. Szeptember 18-tól minden ajtó nyitva áll előtted, mind a munkádban, mind a magánéletedben. 

Mérleg

Hogy is lehetne másképp? A csillagok különösen jót tesznek a Mérlegeknek a saját jegyükben álló Nappal. A jövő héten rengeteg szimpátiapontot szerezhetsz a moderálási, és a különböző vélemények közötti igazságtevő tehetségeddel. A körülötted lévők is jobb formába kerülnek a dinamizmusodtól és lelkesedésedtől. Sőt, még a szerelmi életed is felfelé ível.

Nyilas

A Nyilasok a jövő héten a siker útjára lépnek: céljaikért nagy önérvényesítő erővel és ambícióval állnak ki. Ez kifizetődik, és sokkal közelebb kerülsz a céljaidhoz. Szeretnéd megmutatni, hogy mire vagy képes, és önbizalmad határtalannak tűnik. Mivel a Mars, a Vénusz és a Nap körülötted áll, itt az ideje olyan emberekkel lenni, akikkel hitelesen önmagad lehetsz. 

via