Erre a 3 csillagjegyre varázslatos napok várnak: ezen a héten még a csodában is bízhatnak. 

Hal

Ezen a héten nagyon tisztán látod az eseményeket. Nem engeded, hogy bármi is befolyásoljon, és ennek köszöhetően végre azt is pontosan tudod majd, hogy melyik célodhoz, milyen lépéseket kell tenned. Nyugodt leszel ezen a héten, ez a nyugalom pedig segít abban, hogy a legnagyobb kihívásokat is sikerrel megugord.  A Szaturnusznak köszönhetően jól megérted az intuíciódat is: ha fontos döntéseket kell meghoznod, akkor ezen a héten tedd meg. Most minden érted dolgozik: szerelem, barátság, munka? Nem lesz számodra lehetetlen. 

Szűz

A Szűzeknél a Hold energiája dominál a hét első felében: most a szokásosnál kicsit jobban megéled az érzelmeidet. Elsőre talán ijesztő lehet, de ne tiltsd meg magadnak, mert annak csúnya vége lehet. Viszont ha engeded, hogy végre felszínre törjön minden, amit eddig elnyomtál, az csodás változásokat indít be. Az érzelmek ugyanis annyira nagy hajtóerőként funkciónálnak az életedben, hogy pontosan ez mutatja majd meg, mit kell tenned, hogy elérd a céljaid. 

Skorpió

A Skorpiók végre maguk mögött tudhatnak egy nehéz időszakot, amely tele volt megpróbáltatásokkal, kihívásokkal – mostantól ismét egy kicsit lazább lesz az élet. Ezen a héten különösen érezni fogod, mit tanultál az elmúlt időszakban, és mennyit fejlődtél. Nyugodt napok várnak rád, ez a nyugalom pedig hatalmas önbizalmat ad. Az elmúlt heteknek köszönhetően sokkal magabiztosabb vagy minden helyzetben, és ez a merészség most akár az igaz szerelmet is elhozhatja.

via