Még a kapcsolat elején vagy a Nagy Ő-vel, de kíváncsi lennél arra, milyen párost alkottok? Vagy már régóta nyúzzátok egymást, és tudni szeretnéd, milyen a kapcsolatotok? Nemcsak az asztrológia, hanem a számmisztika is képes efféle titkokat elárulni az évfordulótok alapján, csupán számolnod kell egyet!

Az évfordulótok száma

Annyi dolgod, hogy fogod az évfordulótok dátumát, összeadod a számokat és leredukálod egy számra. Itt van a példa:

2021. 02.18. – 2+0+2+1+0+2+1+8 = 16

1+6= 7

A ti számotok a 7-es.

Végezd el a számítást, és alább megtalálod a kapott számhoz tartozó leírást!

A számok jelentése

1

Az 1-es szám két nagyon független egyéniség találkozását jelzi. Mindketten meg fognak küzdeni az előnyösebb pozícióért, és egyikük mindig dominánsabb lesz. Két vezető személyiség találkozása ez, ezért a kapcsolatban konfliktusok adódhatnak ezen a téren. A hosszú távú partnerek nagyon gyakran kitolják a házasságot, de az is lehet, hogy sor sem kerül rá. Ebben a viszonyban meg kell tanulni kompromisszumot kötni, és kellően érzékenynek kell lenni a másik fél igényeire.

2

A 2-es rezgésszámú kapcsolatban a legfontosabbak a gyerekek, az otthon, a család és a munka. A partnerek számára előkelő helyet foglal el a stabilitás és a biztonság. Ezt a párt a kölcsönös jóság, melegség, törődés és romantika jellemzi, ugyanis nagyon közel állnak egymáshoz, és kevés dolog is elég a boldogságukhoz. Béke és harmónia uralkodik a szerelmesek között. Szívesen dolgoznak össze a mindennapokban, mivel könnyű kompromisszumot kötniük.

3

A 3- as számú kapcsolat nagyon sikeres lehet, mert áthatja őket a kreativitás és a termékenység. A szerelmesek akkor boldogok, ha otthont teremtenek, sok gyerekkel és stabil anyagi helyzettel. Ez a szám a partnerek közötti hatékony kommunikációt, a kölcsönös motivációt és inspirációt, valamint sok szenvedélyt jelzi. Ez egy olyan kapcsolat, amely rengeteg előnnyel és örömmel jár. Képesek élvezni az élet örömeit, és folyamatosan új élményeket keresnek.

4

A 4-es számúak viszonya tartós, stabil és biztonságos unió. Ez egyfajta hagyományokon alapuló kapcsolat, amelyben a partnerek felelősségteljesek és magabiztos csapatot alkotnak. Komolyak, odaadóak és hamar megtervezik a jövőjüket, amit meg is valósítanak, és egy nyugodt, családi otthont teremtenek. Kiemelten fontos számukra a rutinok betartása. A spontán társasági eseményeknek nem örülnek, de az előre megbeszélt családi összejöveteleknek annál inkább.

5

Egy 5-ös kapcsolatot messzire elkerül az unalom. Ez egy olyan viszony, amelyben a kiszámíthatatlanság és a kalandosság dominál. Mindig történik valami ezzel a párossal, és ez soha nem lesz elég nekik, mert folyamatosan új benyomásokat, érzéseket keresnek. De a legfontosabb: mindketten önmagukat adják, és motiválják, valamint inspirálják egymást. Ám dolgozniuk kell azon, hogy a párjuk biztonságban érezze magát.

6

Egy 6-os számú elkötlezeődésben a legfontosabbak az érzések, a bizalom és a család. A párnak maga a kapcsolat a legfontosabb. Ez egy nagyon szoros, szerelemmel teli viszony. A partnerek folyamatosan törekszenek a békességre, valamint a harmóniára. Számukra a boldog kapcsolat az, amelyben megvan az egyensúly, és megosztják egymással az érzéseiket, valamint az anyagi javaikat. Abszolút önmagukat adják és szorgalmazzák az őszinte kommunikációt.

7

A 7-es szám két lélektárs egyesülésére utal, akik sok esetben romantikus vagy spirituális beállítottságúak. Általánosságban elmondható, hogy ez egy jó kapcsolat, amit az egyediség légköre veszi körül, de nagyon gyakran komoly élettapasztalatok eredménye, amelyeket a partnereknek együtt át kellett élniük. Viszont mindkét személy nagyon magának való lehet, és törekedniük a közös kapcsolódásokra, ha nem akarnak idővel elszakadni egymástól.

8

A 8-as számmal rendelkező kapcsolatnak rendkívül erős kihívásokkal kell szembenéznie, mivel ezeknek a párok általában együtt dolgoznak vagy közös üzletük van. Meg kell tanulniuk a valódi értékeket szem előtt tartani és azt is, hogy az anyagiak ne legyenek hatással a szerelmükre. Ugyanakkor törekszenek az egyenlőségre, az egyensúlyra, ám akik együtt dolgoznak, ott néha felütheti fejét a versengés, ami konfliktusokat szülhet.

9

A 9-es számú kapcsolatokra sok kihívás és kemény munka vár. Egy ilyen szerelem eleinte tökéletesnek tűnik, a párok úgy érzik, rátaláltak a lelki társukra, de idővel nehézségek és kihívások várnak rájuk. Ha nincs közös céljuk, akkor hajlamosak eltávolodni egymástól, és olyankor szép lassan kihűlhet a kapcsolatuk. Ahhoz, hogy jövőjük legyen, a partnereknek egyesíteniük kell erőiket, és dolgozni a kapcsolaton, és egy közös célon, ami összetartja őket.