Hevesen, odaadóan, romantikusan, vadmacskaként, pornósztárként, halkan, hangosan. Rengetegféleképpen lehet szeretkezni és az igaz, hogy mindenkinek más jön be. Mégis vannak bizonyos képességek, amelyekre szükség van a jó szexhez, mint a szenvedély, az odaadás, nyitottság és némi intuíció. Habár ezek a képességek fejleszthetőek, a zodiákusban akadnak olyanok, akik született szexmesterek. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiben nem lehet csalódni az ágyban:

Mérleg

Kezdjük azzal: a Mérleg egy két lábon járó szexbomba, árad belőle a szexuális vonzerő. Szeret szép és vonzó lenni. Az ágyban ugyanígy törekszik lenyűgözni a partnerét, ahol híresen nagylelkű. Számára kiemelten fontos, hogy a másik fél tökéletesen boldog és elégedett legyen. Megvan benne az ehhez szükséges tűz, a gyengédség, és a nyitottság a változatosságra. Annyira sokoldalúan tud szeretni, hogy nem lehet mellette unatkozni az ágyban. Ráadásul van egy különösen jó tulajdonsága: utál veszekedni, ezért inkább a szexben vezeti le a feszültséget. Ha mégis megtörtént baj, jöhet a békülős szex!

Kos

A Kos valóságos sztár az ágyban. Igen, szereti, ha úgy néznek rá, mint egy istenségre, imádja látni a csodálatot a partner szemében, és boldogan söpri be az elismerő szavakat, mikor már rágyújtott a végén. De a legjobb benne: meg is dolgozik azért, hogy így legyen. Alapvetően nagyon határozott, szenvedélyes, olyan, mint egy forró trópusi vihar, ami felemel és megforgat a levegőben. Ugyanakkor imád új dolgokat kipróbálni és megfűszerezni az együttléteket, szóval a téren is elég rugalmas, illetve nyitott gondolkodású. Legfőbb motivációja a partnerével együtt jutni a csúcsra, és keményen hajt azért, hogy azt hallhassa: ez volt életem egyik legjobb numerája.

Bika

A Bika szexstílusát a következőképpen lehet leírni: szenvedélytől fűtött, érzelemgazdag, végtelenül odaadó és vállalkozószellemű. Eleinte a gyengéd  szerelem  híve, aztán amikor kicsikét felszállt a köd, már nem csak úgy szexel, mint a  romantikus  filmekben, amitől az ablak is bepárásodik, hanem nyit a kalandos, színes, változatos szeretkezések irányába is. Ám a legfőbb jellemzője az: számára tényleg az a legfontosabb, hogy a partnere elégedett legyen, és jól érezze magát. Szóval nagyon készséges, és a Bika nemcsak a testet, hanem a lelket is szereti közben.