Sokan egész egyszerűen nem vesznek tudomást a gyenge pontjukról, míg mások bátran vállalják őket azzal a kijelentéssel: én is csak emberből vagyok. Így is van, nem kell összetörni, csak mert valaki nem tökéletes, de érdemes tudomásul venni mi az a terület, amin még dolgoznod kellene. Görgess a csillagjegyedhez, és nézz szembe a mumusoddal:

Kos

Mindig úgy gondolja a Kos, tudja mi a helyes, a jó, az igaz. Ezért nem képes beismerni, ha téved. Magában persze rettenetesen emészti a dolog, de eszébe nem jutna bevallani másnak, hogy nem neki volt igaza, vagy esetleg rosszul tudott valamit.

Bika

Akár finom ételekkel, italokkal, luxus holmikkal csábítják: nem tud nemet mondani. A Bika imád enni, vásárolgatni és szép dolgokkal venni körbe magát. Tisztában van ezzel a hibájával, ezért szokott magával üzletelni, hogy most megenged magának valamit, de cserébe holnap lemond valamiről.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legintelligensebb csillagjegy. Büszke is arra, mennyire okos, és szereti azt gondolni, hogy emiatt  átlagon felüli. Éppen ezért nagyon rosszul viseli, ha valaki rávilágít arra: neki is vannak hiányosságai. Hiszen erre építi az imázsát, nem tűnhet tudatlannak!

Rák

Az a vágya, hogy az emberek szeressék, elismerjék, és egy kicsit felnézzenek rá. Emiatt viseli meg annyira, ha valaki felemlegeti a korábbi hibáit, baklövéseit. Gőzerővel dolgozik azon, hogy ezeket elfelejtse, és nincs annál kiábrándítóbb számára, mikor azt érzi: már sosem mossa le magáról.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, imádja, ha csodálják, és mások irigyek rá. Ezért olyan kiakasztó számára, ha valaki másra vetül a reflektorfény, vagy van az illetőnek valamije, amire ő maga vágyik. Eléggé féltékeny tud lenni, ha azt érzi, másokat jobban szeretnek vagy sikeresebbek nála.

Szűz

A Szűz előszeretettel kritizál másokat, és főleg azért teszi, mert úgy van vele: ő maga kellően intelligens, a munkájára és külsejére egyaránt igényes. Így mikor valakinek eszébe jut magát a Szüzet kritizálni, az olyan neki mint egy atomtámadás, főleg akkor,ha még igaznak is érzi. Azt szeretné, ha mindenki tökéletesnek látná.

Mérleg

Egy Mérlegnek rendkívül fontos a külseje. Leghőbb vágya, hogy mindenki gyönyörűnek, vonzónak, fiatalnak lássa. És mikor valaki ennek az ellentétére ural - akár viccből -, az iszonyatosan szíven tudja vágni. Az egyik leghiúbb csillagjegyként kirázza a hideg az öregedés gondolatától.

Skorpió

A zodiákus egyik legszexibb, legkarizmatikusabb csillagjegyeként a Skorpiót megnyugtatja, hogy mások csodálják, felnéznek rá, képes az embereket manipulálni, és a pasikat az ujja köré csavarni. Amikor valaki nemet mond neki, visszautasítja, az rettenetesen tud fájni, hiszen nem egyezik az önmagáról kialakított képpel.

Nyilas

Köztudott a Nyilasról, mennyire laza, hatalmas partiarc, és szinte mindenben benne van. Így a legnagyobb sértésnek éli meg, ha valaki rámutat arra, hogy neki is vannak korlátai, és ő sem tud folyamatosan pörögni, vagy ami még rosszabb: nem mindig olyan humoros, mint azt hiszi.

Bak

Kiemelten fontos a Baknak, hogy mindenki erősnek lássa. Igyekszik nem kimutatni az érzéseit, még akkor se, ha komoly fájdalom éri. Amikor azt mondják rá, hogy gyenge, esetleg érzékeny, azt kész katasztrófának éli meg. Látszólag dühítőnek tartja a feltételezést, de a lelke mélyén tudja: nem mindig olyan erős.

Vízöntő

A Vízöntő büszke arra, hogy a zodiákus egyik legkreatívabb jegye. Szóval mikor valaki azt mondja, nem elég ötletes, vagy nem jó az elképzelése, attól bizony lángoló fejjel ki tudna rohanni a világból. Ezek után el lehet képzelni mit érezhet, ha megkapja: nem olyan egyedi és színes személyiség, mint azt gondolja.

Halak

Híresen nagy álmodozó és optimista a Halak, aki tele van vágyakkal, és az embereket is szereti túlidealizálni. Ezért éri annyi csalódás, mert ritkán gondolkodik gyakorlatiasan, nem látja elég reálisan az embereket és a különböző helyzeteket. Ráadásul mivel sokszor küzd önbizalomhiánnyal, kevés is elég neki ahhoz, hogy leírja magát.