A bolygókonstellációk segítségével az  asztrológusok  képesek kiszámítani azt a napot, amikor a legtöbb esélyed van a boldogságra. A bolygók tartózkodási helyének és a különböző fényszögek segítségével azt is megtudják mondani: milyen öröm ér. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, hogy megtudd, melyik napot kell felírnod, mert az lesz a te szerencsenapod 2023-ban:

Kos - Április 20.

Készülj fel Kos, mert néhány fontosabb életesemény (jó értelemben) történik veled az április 20-i napfogyatkozás idején, ami ráadásul a te jegyedben következik be!

Bika - Október 22.

A párod megmutatja, mennyire szeret, és hogy szüksége van rád! Bizony, ez azt jelenti, talán épp október 22-én kéri meg a kezedet. Bármi is történjék ezen a napon, nagyban meghatározza majd a kapcsolatotok alakulását.

Ikrek - Január 6.

A január 6-i telihold a Rákban, és rögtön utána január 7-én véget érő Mars retrográd robbanásszerű eseményeket indítanak el az életedben. Két napra a feje tetejére áll a világ az életedben, de jó értelemben!

Rák - Március 7.

Ezen a napon a Szaturnusz a Halakban elkezdi támogatni a jegyedet, és ezt három éven keresztül fogja tenni. Már március 7-én érezheted a hatását, mivel egy óriási meglepetésre számíthatsz. Talán soha nem történt még veled olyan jó, mint aznap fog!

Oroszlán - Július 27.

Röviden-tömören Oroszlán: ezen a napon megkapod, amire vágysz, legyen az pénz, szerelem, siker, bármi. Július 27-ét valóságos csodaként fogod elkönyvelni az életedben.

Szűz - Március 3.

Március 3-én azt kell kérned, amit akarsz, és megkapod! Kérj előléptetést, dobd fel a házasság ötletét, hívd el randizni a kiszemeltedet. Semmi sem lehetetlen számodra, csak egyszerűen hangot kell adni a vágyadnak.

Mérleg - Május 5.

Május 5-én, a Skorpió holdfogyatkozása gigantikus meglepetéseket tartogat neked! Ezen a napon megkaphatod álmaid munkáját, a vágyott előléptetést, de bármi is legyen az, nem kevés pénz is fog hozzá járni!

Skorpió - Március 11.

Ez az a nap, amikor megtalálod, amit keresel. Rálelsz az életfeladatodra, a nagy szerelemre, álmaid munkájára, szinte bármi lehet az. Neked kell tudni a szíved mélyén az, amit most hiányolsz az életedből - de már nem sokáig!

Nyilas - November 23.

Egész évben támogat a szerencse bolygója a Jupiter, de ez az a nap, amikor nagyot szakíthatsz! Talán azért, mert kapsz egy zsíros bónuszt a munkahelyeden, vagy nyeremény formájában is pénzhez juthatsz, akár öröklés útján is.

Bak - Július 1.

Július elsején egyfajta megvilágosodásban lesz részed. Meglehet, ez most nem tűnik nagy dolognak, pedig meghatározhatja a jövődet. Egy zseniális dolog pattanhat ki a fejedből vagy felfedezel, észreveszel valamit, ami mindent megváltoztat.

Vízöntő - Február 20.

Az újhold a Halak jegyében segíteni fog abban, hogy egy régóta dédelgetett vágyad teljesüljön. Nem kizárt, hogy az álom, amit gyerekkorod óta őrizgetsz, ezen a napon valósul meg.

Halak - Március 26.

Az ajtó, ami egészen eddig zárva volt előtted, ezen a napon megnyílik. Hirtelen elérhetővé válik a célod. Március 26-a lehet annak napja, amikor megszerzed az álommunkát, vagy eléred azt, amiért annyit dolgoztál, küzdöttél.