A csillagok állásából rengeteg mindent ki tudnak olvasni az asztrológusok: korábban pl. fény derült a  leghiúbb csillagjegyre, de a  legönzőbb és a legokosabb csillagjegyeket is sikeresen megfejtették már a szakértők. Most viszont az asztrológusok az egyik legizgibb témába ásták bele magukat: kiderítették, hogy mely csillagjegyek a legvonzóbbak és a legszexibbek! 

Mérleg 

Általánosságban elmondható, hogy a Mérleg nők nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre: szeretnek öltözködni és vásárolni, kitűnnek a tömegből, külsejükkel mindig felhívják magukra a férfiak figyelmét. Szociális és barátkozó személyiségek, a pasik gyorsan beléjük tudnak szeretni, a Mérleg csillagjegyűek pedig ki is használják ezt. Imádják a szerelmi játékokat, élvezik a randizást, ezért az asztrológusok szerint ők a legvonzóbb csillagjegyűek az összes közül.

Bika

A Bika csillagjegyűek átgondoltsága és nyugodtsága biztonságérzetet áraszt, ezért mások gyakran keresik a társaságát. Talán nem meglepő, de a Bika az egyik leghűségesebb csillagjegy, ami hihetetlenül vonzóvá teszi a férfiak szemében. Mivel egy Föld jegyről van szó, a Bika nők megjelenése természetes és megvan az a képesséük, hogy a legkevesebb pénzből is a legjobbat hozzák ki magukból! Visszafogott és megbízható személyiségük, valamint természetesen szép külsejük hihetetlenül vonzóvá teszi őket.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek uralkodó bolygója a Nap, ebből következik, hogy olyan ragyogó aurával vannak megáldva, mint senki más. Ha belépnek egy helyiségbe, mindenki rájuk figyel, az Oroszlánok pedig el is várják, hogy más csodálja őket. Magabiztosságuk barátságos, nyitott és vicces személyiséggé teszi őket, akit hamar a szívükbe zárnak az emberek. Az Oroszlán csillagjegyűek a külsejükkel fogják meg az embereket, de a belső értékeikkel tartják meg őket, ezért az asztrológusok szerint ők a harmadik legvonzóbb csillagjegyűek.

Via