Van, akinek inkább az egyedüllét való, de más úgy érzi, hogy szinglinek lenni nem mindig jó móka. Így karácsony környékén pedig különösen sokan érzik úgy, hogy elég szívás, ha nincsen kivel megnézned a legjobb karácsonyi filmeket vagy megsütni a legjobb karácsonyi recepteket. Az asztrológusok a csillagjegyed alapján meg tudják mondani, hogy mi az az ok, ami miatt szingliként fejezed be 2023-at.

Kos 

Túlságosan is elfoglalt vagy. Ha nem hagysz magadnak időt arra, hogy szerelmes legyél, akkor hiába várod, hogy bekopogjon a nagy Ő az ajtódon! Jövőre érdemes lesz egy kicsit lelassítanod és több időt szánni a pihenésre, valamit a szórakozásra – és akkor tutira össze fog jönni a szerelem! 

Bika

Zárkózott személyiségként nem nyílsz meg eléggé! A korábbi csalódások miatt úgy véded a szívedet, hogy szinte senki sem tud hozzáférni. Pedig szeretnéd, ha szeretnének, de a viselkedésed sokszor hat gorombának és elutasítónak, ezért a legtöbb pasi azt hiszi, hogy nem is kedveled őket viszont... Ideje ezen változtatnod! 

Ikrek

Annyira élvezed az életet és azt, hogy nem kell másokkal foglalkoznod, hogy egyszerűen nem vonzod be a hozzá illő pasit! Vedd magadat egy kicsit komolyabban, mert ha te nem fogod, akkor a pasik is csak játszadozni fognak veled. 

Rák

Érzékeny vagy, kedves és szeretetre méltó. Tökéletes partner lehetne belőled, de néha túlságosan is rákattansz jelentéktelen dolgokra, ami elég nagy red flag a pasik számára. Ne húzd fel magad olyan könnyen, mert a férfiakat elijesztik a mérges csajok! 

Oroszlán

Nincs gond azzal, hogy egy halom pasival vedd körül magad, de néha annyira egocentrikusnak és beképzeltnek tűnik a viselkedésed, hogy teljesen elijeszted a pasikat! Ahhoz, hogy igazán rádkattanjanak, ne csak magaddal, hanem velük is törődj egy kicsit: a cél az, hogy érezzék, te is kedveled őket! 

Szűz

Valószínűleg egy csomó barátod mondta már neked, de tényleg túl válogatós vagy. A szerelem soha nem lesz tökéletes, mindig lesznek hullámvölgyek, ezért próbálj egy kicsit megalkudni és kevésbé kritikus lenni azokkal, akik tényleg szeretnének randizni veled. Adj nekik egy esélyt, hidd el, megéri! 

Mérleg 

Annyira döntésképtelen vagy, hogy soha nem tudod eldönteni, pontosan mit is akarsz a pasiktól. Tetszik neked? Vagy mégsem? Együtt akarsz lenni vele, de igazából nélküle is jó? Ha soha nem döntöd el, mit is akarsz igazán, mindig egyedül fogsz maradni! 

Skorpió

Állandóan úgy csinálsz, mintha hideg és rideg személyiség lennél, aki tök jól érzi magát szingliként, de ez nem feltétlenül igaz! Érzékenyebb vagy, mint azt bárki is gondolná! Csak annyira bezárkózol, hogy senki sem tud közel férkőzni hozzád... Ha csak egy kicsit leszel nyitottabb személyiség, egyből be fog toppanni hozzád a szerelem! 

Nyilas

Olyan túlfűtött szexuális energiáid vannak, hogy az néha már a pasiknak is sok! A nagy intenzitásból kicsit lejjebb kéne venned és chillezned, valamint megismerni a választottadat, mielőtt egyből a szexre térnétek és állandóan egymáson lógnátok. Ha ez be tudod tartani, a kapcsolatod is tartós lesz! 

Bak 

Munkamániás vagy, aki a karrierjét előbbre helyezi a magánéleténél. És ez teljesen oké, de csak addig, mikor már nem leszel túlságosan is magányos. Ha már tényleg vágysz valakire, akkor 2023-ban ideje lenne egy kicsit változtatnod a prioritásokon, meglesz az eredménye! 

Vízöntő

Zárkózott, introvertált személyiségként finoman szólva sem vagy túl kezdeményező, ha párkapcsolatokról van szó. Olyan mértékben elszigeteled magad, hogy szinte lehetetlen veled randizni! Mozdulj ki többet otthonról és akkor több esélyed lesz megtalálni a szerelmet!

Halak

Még mindig a múlton rágódsz, ezért nem tudsz előre lépni a következő párkapcsolatodat illetően. Itt az ideje megszabadulnod a fájdalmas emlékektől és a csalódástól, mert csak akkor fog rád találni a szerelem, ha végleg el tudod engedni a múltat! 

Via