Katartikus élményekkel teli hét előtt állnak a zodiákus tagjai a heti horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét jelentős változásokat hoz a pénzügyeidben. Hirtelen fizetésemelést kapsz vagy ellenkezőleg: csökkentik a fizetésedet. Egyszóval vagy nagyon kellemes meglepetés ér vagy nagyon kellemetlen. A következő napokban több hasonló változás is történhet, amely azt a célt szolgálja, hogy újra olyan dolgokkal töltsd meg az életedet, amelyek örömet okoznak.

Bika

A hét elején azt érzed: bomba robbant az életedben. Hirtelen áttöréseket érhetsz el. Megváltozik a gondolkodásod, a személyiséged, az életed különböző területei is, mindez pedig eleinte félelmet ébreszt benned. Idővel persze rájössz, csupa pozitív változás megy végbe az életedben, és végre ott tartasz: ahol lenni szerettél volna. Csak nyugtasd meg a hét elején az idegeidet, hogy ne izgulj feleslegesen több napon át!

Ikrek

A hét elején azt érezheted, nem vagy ura az életednek, és persze rettenetesen bosszant, mert sorra csúsznak ki a dolgok a kezeid közül. De no para Ikrek, mert a hét közepén visszaveszed az irányítást, és egy-kettőre előrelépést érhetsz el a munkahelyeden és a kapcsolataidban. Bárkit rádumálsz bármire, és sorra nyílnak meg az új ajtók előtted. Mire eljön a hétvége, igazi mázlistának fogod érezni magad!

Rák

 „Vigyázz, mit kívánsz, csak valóra válhat”- ezt üzenik neked a csillagok Rák, ugyanis az általad teljesen elérhetetlennek hitt álmok sorra hullanak az öledbe. Annyira csodálatos érzés, hogy örömödben sírni tudnál. Egész héten rendkívül érzékeny leszel, és könnyen elérzékenyülsz. Ugyanakkor van néhány félbemaradt ügyed, amellyel foglalkoznod kellene, és nem tűr további halasztást. Ha ezeket is letudod, semmi sem árnyékolhatja be a napjaidat!

Oroszlán

Ez a hét vízválasztó pillanatot hoz az életedben, főként a karrieredben Oroszlán. Hirtelen ijesztőnek tűnhet a sok, gyorsan végbemenő változás, és kapkodnod kell a fejedet, hogy mi a szitu. Váratlanul előléptethetnek, megnyílhat az út a külföldre költözéshez és egyéb magánéleti változások is várhatók. Ha úgy érzed, nehezedre esik dönteni, vonulj el pár napra, ha teheted, és gondolkodj!

 Szűz

Egy rendkívül erőteljes spirituális ébredéssel kezdődhet a heted, Szűz. Hirtelen világossá válik minden, ami eddig sötét folt volt az életedben. Fontos felfedezéseket teszel a napokban, amelyek arra sarkallnak: változtass az életeden. Kész vagy megszabadulni mindattól, ami már nem szolgál téged. Egyúttal tökéletes ez a hét a tanulmányok, tanfolyamok megkezdéséhez.

Mérleg

Ideje megtörni néhány átkot, Mérleg! Készen állsz megszabadulni egy régóta cipelt tehertől, érzelmi poggyásztól és mindattól, amelyek megakadályozták, hogy boldog és sikeres életet élj. Lehetőséget kapsz véget vetni az életedben a szenvedésnek, és egyúttal elérd a karrierrel vagy pénzügyekkel kapcsolatos céljaidat. Merj hangot adni a vágyaidnak, mert minden esély megvan arra, hogy megkapd őket!

Skorpió

 A közvetlen kapcsolataidban nagy változások következnek be, miközben áttörést érsz el azon a területen, amelyen annyit dolgoztál az utóbbi időben. Viszont a heted egy gigantikus vitával kezdődhet, ami jó eséllyel egy azzal végződik: mindenki sír egy nagyot, aztán végül kibékültök. Nagy szükséged lenne arra, hogy a következő napokban pihenj, és lehetőség szerint elmenekülj kicsit otthonról.

Nyilas

Ezen héten megremegnek életed alapjai. Noha az idei év nagy részét (és légy őszinte, az elmúlt néhány évet) azzal töltötted, hogy biztos alapokat építs és előrébb juss az életedben, most mégis azt érezheted: semmi sem biztos az életben. Ez így van, és épp itt az ideje, hogy megtanuld. De nincs okod aggódni, csupán figyelmeztetést kapsz a sorstól: időszerű lenne több időt tölteni a családdal, a  pasiddal  vagy éppen a hobbiddal foglalkozni, nem csak a pénzt és a karrier hajszolni.

Bak

Gratulálok Bak, jó eséllyel úton van hozzád a gólya! Persze az is lehet, a gyermek valójában a munkahelyi projekted, a művészi a karriered, amit eddig gyermekként gondoztál, de most már ideje engedni, hogy a saját útját járja, és ki kell engedned a világba. Akár szó szerint, akár átvitt értelemben jön a baba, rendkívül izgatott leszel. Sokat segítene, ha több időt töltenéd a legjobb barátnőddel, aki megnyugtatna téged.

Vízöntő

Hirtelen érkező és gyors változások várhatók ezen a héten, főleg a magánéletedben. Ez jelent összeköltözést, családalapítást, akár lakásvásárlást is. Váratlanul fenekestül felfordul az életed, és alig győzöd kapkodni a fejedet, és a felszínen maradni, miközben elárasztanak az események. Végül elégedett leszel az eredménnyel, de erősnek kell lenned, amíg minden stabilizálódik körülötted.

Halak

Halak, ezen a héten nagy változások várhatók az életedben! Már rég megtanultad, hogy az egyetlen állandó, amelyre támaszkodhatsz, a változás. Szerencsés napok előtt állsz, ugyanis előnyös kapcsolatokat építhetsz ki. A munkahelyeden vagy úgy általában végre felfedeznek, elismernek és megjutalmaznak a tehetségedért. Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, a szerelem is rád talál.