A heti horoszkóp szerint váratlan meglepetésekre számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten minden utazással és karrierrel kapcsolatos célod zöld utat kap Kos, szóval, ha valamit meg akarsz tenni, akkor ne fogd vissza magad! A hét második felére azt üzenik a csillagok: engedd el magad, sodródj az árral, és ne erőltess semmit. Aztán péntekhez közelítve rájössz, hogyan szerezhetnél egy kis pénzt.

Bika

A napokban megérkezik a pénz, amire vártál! Viszont hajlamos lehetsz azzal a lendülettel el is szórni, holott jobb lenne tartalékolnod, mert a jövő elején szükséged lehet rá. Ellenben egy váratlan jó hír felturbózza az önbizalmadat, és segít nagyobb lendülettel megvalósítani a jövővel kapcsolatos céljaidat.

Ikrek

Mostanában nagyon élénk társasági életet fogsz élni. A munkahelyeden is pörögsz ezerrel, ahol bulis hangulat alakulhat ki. A barátaiddal is állandóan mész valahova, de a csillagjegyek arra intenek, kétszer is gondold meg, mielőtt valami extrém dolgot csinálnál. Aztán a hét második felében váratlan segítséget kapsz egy jótevőtől!

Rák

Megjön a kedved ahhoz, hogy egy kicsit formába jöjj az ünnepek előtt kedves Rák! De légy óvatos, mert ha túlzásokba esel, akkor könnyen lesérülhetsz. Ezenfelül a bolygók gondoskodnak arról, hogy izgalmas társasági életet élj a barátokkal, és megismerkedj valakivel!

Oroszlán

Egy alkalmi vagy bizonytalan kapcsolat váratlanul komollyá válik! Kicsit aggódni is fogsz azért, hogy nem haladtok-e túl gyorsan. Viszont ezzel együtt egy kicsit visszaesik a termelékenységed a melóban, de annyi baj legyen, legalább rá tudsz készülni az ünnepekre!

Szűz

A napokban iszonyat boldog leszel Szűz, mert végre beszerzel egy csomó olyan dolgot, amire régóta vágytál! Viszont a melóhelyeden hatalmas csalódást okoznak azzal, hogy nem te kapod a megérdemelt bónuszt vagy előléptetést. Jót fog tenni, hogy a barátokkal kibulizhatod magad!

Mérleg

A következő napokban eléggé le leszel robbanva. Jó lenne, ha sikerülne még az ünnepek előtt kikúrálnod magad! Egy váratlan ajándék sokat dob majd a hangulatodon, ahogy az is, hogy lépésről lépésre egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz.

Skorpió

Megkapod azt a héten, amire régóta vágytál! Most már igazán azt érzed, megéri dolgoznod, vagy jó kapcsolatokat ápolnod. A hét másik meglepetése az, hogy egy baráti randevú egy hirtelen fordulattal átmegy flörtölésbe, és végül az ágyban köthettek ki.

Nyilas

A BFF-ed mesés (születésnapi) programmal kedveskedik neked. Fantasztikus bulikba rángat, és feledhetetlen élményeket szerez neked. Viszont te közben egyre stresszesebb vagy a közelgő ünnepek miatt. De aminek még igazán örülhetsz, azok a pozitív visszacsatolások a környezetedtől, hogy milyen sokat változtál.

Bak

A hét eleje békésen indul, a legnagyobb nyugalomban töltöd a napjaidat, majd hirtelen mintha bomba robbanna, bepánikolsz, hogy mindjárt itt vannak az ünnepek, és beleveted magadat az ajándékvadászatba meg a rendrakásba. Nyugi Bak, és maradjon időd a csajokra is, akik szeretnének veled adventi vásárokba menni és szórakozni!

Vízöntő

Kéred vagy sem, de néhány befolyásos barátod váratlan segítséget nyújt neked, és ez a karrierbeli előmenetellel is járhat. Aztán váratlanul egy barátod vagy a  pasid  egy meglepi programmal rukkol elő, amitől szóhoz sem bírsz majd jutni! Menj, és sodródj az árral Vízöntő!

Halak

A munkahelyeden végre valahára elismerik az erőfeszítéseid, de nemcsak szóban, hanem valószínűleg pénzbeli jutalommal együtt! Ezenkívül a sors összehoz egy régi barátoddal vagy szerelmeddel, akitől értékes emlékeztetőt kapsz az élettel kapcsolatban.