A heti horoszkóp szerint mélypont várható a zodiákus tagjainak életében.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kommunikációs összeomlás várható mind a melóhelyeden, mind a családoddal, és képtelenség lesz bárkivel is szót érteni. Egész héten pipa leszel a környezetedre, de ne feledd: a cél a fejlődés! Engedd ki az érzéseidet, de lehetőleg ne bánts meg senkit, és tanulj meg újra uralkodni magadon!

Bika

A pénz, a jövő miatti bizonytalanság kikezdi az idegrendszeredet. Mindennel elégedetlen vagy, Bika, ezért a  fantáziádba  menekülsz, hamár nem tudsz vásárolgatással javítani a hangulatodon. Pedig úgyis lehet az adventi vásárokban kellemesen lófrálni, hogy nem veszel semmit! Menjetek nézelődni a csajokkal!

Ikrek

Minden, ami elromolhat, az el is romlik. Iszonyat peches leszel. Éppen ezért fordulj most a szeretteidhez támogatásért, és rá fogsz jönni: nem vagy egyedül. Ez most ilyen időszak, jót fog tenni nektek, ha átsegítitek egymást a nehézségeken. Ha együtt vagytok, a problémák leküzdése és bulisnak tűnik!

Rák

Hetek óta küzdesz egy bizonyos kellemetlen tünettel. Mire vársz még Rák? Ugye nem az ünnepek előtt akarsz lerobbanni? Irány az orvos, és ne várj tovább a javulásra! Aztán ajándékozd meg magadat némi pihenéssel a héten, ne hajtsd szét magad! Engedd, hogy a szeretteid vigyázzanak rád!

Oroszlán

Amit egy visszafogott ünnepi partinak szántál, abból orbitális nagy buli lesz, durva másnapossággal! Lehetőleg kerüld a következő napokban a tárgyalásokat, az előadásokat, mert több napig is eltarthat, mire kihevered a dolgot De a bulitól függetlenül is egész héten szét leszel csúszva, néha azt sem tudod majd, hol áll a fejed.

Szűz

Áttörés várható a karrieredben, kedves Szűz! Megkapod a vágyott előléptetést, de sokkal több is lesz a kötelezettséged. Azért ne ess túlzásokba, és szánj időt a kikapcsolódásra, a rokonokra meg a barátokra! Sőt, érdemes lenne a randizásra is. Szingliként is érhetnek meglepetések, nem csak párban élőként!

Mérleg

Nagyon sok mindenen izgulhatsz mostanában, és folyamatosan szorongsz. Épp ezért kell neked valami kikapcsolódás! Kis szerencsével utazási lehetőséget ajánlanak neked, de ha nem, akkor is érdemes gondoskodnod a kikapcsolódásról! Olyanok is lesznek, akik az alkotásba menekülnek, és valami csodásat alkothatnak a napokban.

Skorpió

Végy egy mély lélegzetet Skorpió, mert csapás érheti az pénztárcádat! Bár egyes pénzügyi problémái megoldhatatlannak tűnnek, a legtöbb sokkal gyorsabban megoldódik, mint gondolnád. Az első lépés az, hogy listát készítesz, rangsorolsz, majd végrehajtasz, esetleg segítséget kérsz. De szerencsére pénz nélkül is tudsz te szórakozni, nem igaz?

Nyilas

Ha valamit titkolsz a partnered elől, az tutira kiderül a héten. Ideje változtatni a kapcsolatodon, és sokkal őszintébbnek kell lenned a szerelmeddel, ha legalábbis fontos számodra, mivel válaszút elé érkezhetsz, aminek két kimenetele lehet: szakítotok vagy eljegyzitek egymást. Ez most főleg rajtad múlik!

Bak

Az egész év legfárasztóbb időszaka elé nézel. Megbízásokat kell teljesíteni, betartani a határidőket, és elvégezni a tengernyi feladatot. De semmi ok az aggodalomra, mert aztán a Vénusz 9-én belép a jegyedbe és megszűnik a nyomás! Kényeztesd magad egy manikűrrel, arckezeléssel vagy új ruhával, mert megérdemled!

Vízöntő

Ha ebben az évben csak dolgoztál, és nem szórakoztál, akkor egy „szerencsétlenség” arra ösztönöz, hogy végre kikapcsolódj. Itt a lehetőség kiélni a vágyaidat, randizni, pasizni, de azt se tudod, mivel kezdj, és szabályosan nehezedre esik törődni magaddal. Gyerünk Vízöntő, megy ez neked!

Halak

A családoddal, lakótársaddal vagy főbérlőddel kialakult konfliktusok és feszültségek tetőznek a héten. Bár úgy érzed, eljutottál a mélypontra, a jó hír az: innen már felfelé vezet az út. Rád férne egy kikapcsolódás a barátaiddal, szóval irány egy adventi vásár vagy menjetek el korcsolyázni!