Kellemes kalandok és új élmények várnak a  csillagjegyekre  amellett, hogy sikerül megoldani az anyagi jellegű gondjaikat a heti horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét áttörést hoz a karrieredben, sőt, az életszínvonalad is sokat javulhat. Egy korábbi ötleted – esetleg befektetésed – váratlanul beérik és sikert hoz. Már csak annyi a dolgod, hogy élvezed a munkád gyümölcsét, és ez a szerelmi életedre is igaz, ami a karrieredhez hasonlóan végre felvirágzik. Keményen dolgoztál mindazért a jóért, amit a héten elérsz, szóval dőlj hátra és élvezd!

Bika

Készen állsz egy nagy kalandra? Akár nyaralni indulsz, akár egy kisebb kirándulásra, az több, mint jól fog sikerülni. Ha jelen pillanatban nincsenek ilyen terveid, akkor készülj, mert valaki utazási lehetőséget kínálhat neked, és azzal együtt életed egyik legszebb emlékét. Ugyanakkor a napokban sokat foglalkozol a lelki életeddel, aminek köszönhetően izgalmas felfedezéseket teszel.

Ikrek

Végre megszűnnek az anyagi problémáid és sikerül kifizetned az adósságaidat, de az is lehet, hogy némi segítséget kapsz. Ha esetleg előbb kérned kellene azt a bizonyos segítséget, akkor se riadj meg, hanem győzd le a büszkeségedet és tedd meg! A szerelmi életedben is új fejezet veszi kezdetét egy új  pasi  mellett vagy éppen a meglévővel hoztok meg egy fontos döntést.

Rák

A napokban a sors próbára teszi a szorosabb kötelékeidet, ami alapján ki fog derülni, melyik az életképes, és melyiket kellene elengedned. Ez a teszt sajnos a párkapcsolatodat sem kíméli. A munkahelyeden is  változások várnak rád, ahol az előléptetés lehetősége is felmerül. Megrémíthet a sok változás, de nem szabad meghátrálnod.

Oroszlán

Készülj fel egy rendkívül eredményes hétre, Oroszlán! Váratlanul felpörög az életed és a korábban elvetett ötletek magvai kihajtanak, és most rengeteg lehetőséged adódik. Tengernyi teendőd lesz a munkahelyeden és azon kívül is, és végre minden tettedet siker koronázza annyira, hogy egyéni rekordokat döntesz. Ez lehet a nyarad legeredményesebb hete!

Szűz

Mindenki tudja: a kemény munka híve vagy. Most a héten mégis a pihenést és a szórakozást részesíted előnyben. Ne legyen emiatt bűntudatod, nagyon jól teszed, hogy végre a hobbijaidra és önmagadra is időt fordítasz. Sőt, szingliként a randevúzáshoz is, és egyből kellemes tapasztalásban lesz részed. A párban élők is több időt szánnak egymásra, aminek köszönhetően felfrissül a szerelmi életetek.

Mérleg

Rengeteg izgalmas tevékenység vár rád a napokban, ugyanakkor főleg a kapcsolataid kerülnek előtérbe. Némelyik esetén szilárdabb alapot építetek, de olyan is van, amelyiket átértékeled, és elgondolkodsz a folytatáson. A napokban egy új élet alapjait kezded megteremteni, ami sok-sok változtatással fog járni. Egyedül a munkahelyed marad fix.

Skorpió

A következő napokban átértékeled a kapcsolataidat. Rá kell ébredned, hogy egyes barátaiddal eltávolodtatok egymástól. Ugyanakkor örömmel veszed tudomásul, hogy több új barátod is lett az elmúlt időszakban, így nem fog annyira megérinteni, mikor úgy döntesz: egyesekkel megszakítod a kapcsolatot. Néhány kollégáddal is sikerül közelebbi kapcsolatot kialakítani.

 Nyilas

Az előtted álló héten a pénzügyek kerülnek előtérbe. Meglehet, találsz egy olyan lehetőséget, amellyel plusz pénzre tehetsz szert, de legalábbis megszüntetheted az anyagi gondjaidat. A napokban azt veheted észre, hogy elkezdenek megvalósulni a kitűzött céljaid, és életed olyan irányba változik, amelyre mindig is vágytál. A napokban számottevő javulást tapasztalsz életed minden területén.

Bak

Ez a te heted, hiszen a 13-ai telihold a Bak jegyében fog járni! Minden, amihez hozzáérsz, az arannyá válik, sorra valósítod meg kisebb-nagyobb terveidet. Több dologgal kapcsolatban is pozitívan fogsz csalódni. De lehetőséged lesz arra is, hogy magaddal is törődj, nagy szükséged lenne már a testi-lelki feltöltődésre. A szerelmi életed romantikával és szenvedéllyel teli lesz, akár szingli, akár párban élő vagy.

Vízöntő

Csendes, visszafogott hét vár rád. Nem kell problémáktól tartanod, de jelentős eseményekre sem történnek veled. A következő napok inkább a visszavonuláshoz, az elmélkedéshez, a tervezéshez lesznek alkalmasak. A kapcsolataidat is górcső alá veszed, és átgondolod, melyikbe érdemes a jövőben energiát fektetni. Azok, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek, hosszú távú megoldást találhatnak a gondjaikra.

Halak

Szinte mindennap vár rád egy különleges program. Barátaid, szeretteid betáblázták a hetedet. Akár dolgozol, akár szabadságon vagy, élvezheted a grillpartikat, a bulikat és a romantikus estéket a partnereddel. Habár nagyon boldog és elégedett leszel, olykor szívesen töltenél egy kis időt egyedül is, hogy nézhess egy részt a kedvenc sorozatodból. Nyugodtan tedd ezt, nem önzőség az, ha néha magadra is szánsz egy kis időt!