Lehetőséget kapnak a csillagjegyek arra, hogy pénzt fakasszanak és több új – nem csak szerelmi – kapcsolat jöhet létre a heti horoszkóp szerint.

Kos

Ha tudod értékelni a jót másokban, az élet egyszerűbbé és szebbé válik! A pasiddal töltött idő a legnagyobb szerelemben telik a következő napokban, csak ügyelj a magánélet és a munka közötti egyensúlyra. A csillagok arra is figyelmeztetnek: óvakodj a munkahelyeden a kétes megoldásoktól, és a konfrontációtól. Emellett ez a hét különféle tanulási lehetőségeket kínálhat számodra, gyorsan ragadd meg őket!

Bika

Bátrabb vagy, mint hiszed, és képzettebb vagy, mint gondolnád! A következő napokban több lehetőséged is nyílik az anyagi helyzeted javítására. Légy merész és rövid időn belül plusz bevételhez juthatsz. Ám ahhoz, hogy a dolgok jobbá váljanak közted és partnered között, jobban ki kell mutatnod neki az érzéseidet, és meg kellene nyílnod előtte.

Ikrek

Bízz abban, hogy arra születtél: szenvedéllyel, varázslattal és csodákkal teli életet élj. A napokban lehetőséged kínálkozik plusz pénzt szerezni. Talán egy új állást kapsz vagy egy kis segítséggel saját vállalkozást indítasz, de az sem kizárt, hogy egy barátod külföldre csal. Ráadásul hirtelen  fejest ugrasz az ezotériába, és még egy tanfolyamra is beiratkozhatsz.

Rák

Időszerű lenne hangot adni a vágyaidnak, Rák! Mondd el a melóhelyen, mire vágysz, mutasd be az ötletedet, kezdj flörtölni a kiszemelteddel, és add a pasid tudtára a legtitkosabb kívánalmaidat. Ha stresszes voltál az utóbbi időben valami miatt, itt a lehetőség, hogy rendezd a gondjaidat, és megbeszéld mindazt, ami korábban zavart keltett benned. Amennyiben megteszed ezeket, azzal óriási előrelépést érhetsz el az életedben.

Oroszlán

Légy óvatos, mert feszültség adódhat a melóhelyen a főnököddel vagy a kollégákkal. Ha korábban már megfordult a fejedben a munkahelyváltás vagy a saját üzlet elindítása, akkor itt az ideje a tettek mezeire lépni. De óvakodj attól, hogy hirtelen felindulásból cselekedj! Ez a szerelmi életedre is igaz, szóval ne egy kósza gondolat legyen a házassággal kapcsolatos ötlet vagy a  szakítás bedobása a kalapba.

Szűz

Rengeteg lehetőséged lesz új kapcsolatokat teremteni a napokban. Új barátokat szerezhetsz, de akár olyan ismerősöket is, akik munkát kínálhatnak neked vagy esélyt a vágyaid megvalósításához. Ráadásul több meghívást is kaphatsz, és végre előtörhet belőled a bulikirálynő. Ha szingli vagy, minden esély megvan arra, hogy a sok új ismerős között lesz valaki, aki sikeresen megdobogtatja a szívedet.

Mérleg

Több nem várt változás is végbe mehet az életedben, és ez egy hangyányit megrémít. Szeretnél lassítani a legnagyobb forgószél közepette, de ez most nem fog összejönni. Ne aggódj, hiszen mindez érted történik, és hamarosan látni fogod az eredményt: a bankszáládon, a kapcsolataidon, de még a külsődön és a belső világodon is. Szóval ne parázz, és próbáld meg élvezni ebben a forróságban a forgószelet!

Skorpió

Néha mindent el kell veszítened ahhoz Skorpió, hogy felfedezd a valódi énedet. A következő napokban érezni is fogod: megremeg alattad léc. Kérdésessé válik a pozíciód a melóhelyen, és a párkapcsolatod sem tűnik olyan biztosnak. Szerencsére ez nem tart sokáig, és jönni fognak az új lehetőségek: jobb állás és jobb partner vagy pedig váratlanul helyrebillen a kapcsolatod, és a státuszod a munkahelyeden. Szóval bőven lesznek hullámvölgyek a héten!

Nyilas

Ez a hét ideális a szerelmi életed  rendbetételéhez és ahhoz, hogy esetleg közös vállalkozásba fogj a pasiddal vagy éppen egy barátoddal. Több lehetőséged is kínálkozik a pénzszerzésre és a társulásra. Mindeközben jó pár értékes beszélgetésben lesz részed másokkal. Olyan hasznos tanácsokhoz jutsz, amelyek előrelépést jelenthetnek a karrieredben, a kapcsolatodban vagy az egészségedben.

Bak

A párkapcsolatodat a szenvedély fogja uralni, ami sok-sok forró és újdonságokkal teli együttléteket is ígér. A munkahelyeden inspiráló hatással leszel másokra, többen is csodálják a képességeidet, és hozzád fordulhatnak segítségért. Ha mindez nem lenne elég, új pénzügyi lehetőségek nyílnak meg előtted. Tehát ez egy elég kellemes hétnek ígérkezik számodra, Bak, ezért ne rontsd el azzal, hogy túl sokat kritizálsz másokat!

Vízöntő

Ha szingli vagy, akkor valószínűleg találkozol a Nagy Ő-vel. Akik pedig már régóta élnek kapcsolatban, az összebútorozás mellett dönthetnek vagy akár össze is házasodhatnak rövid időn belül. Továbbá ez a hét változásokat hozhat a munkahelyeden. Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben milyen keményen dolgoztál, valószínűleg learathatod a babérokat és előléptethetnek.

Halak

Ez a hét az előrejelzések szerint sikeres lesz. Tengernyi segítséget kaphatsz a környezetedtől amellett, hogyha saját vállalkozásod van, vagy üzlettel foglalkozol, végre siker koronázhatja az erőfeszítéseidet. A szerelmi életedben viszont abba kellene hagynod a túlgondolkodást, mert nemcsak magadat, hanem a pasidat is lehozod vele az életről. Hidd el, minden jól alakul köztetek, nincs okod az aggodalomra!