A heti horoszkóp pozitív fejleményeket jósol a pénzügyekben, és nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket szeretteid, barátaid körében!

Kos

Nagyon szerencsés leszel a héten! Vidámságot és boldogságot viszel magaddal, bárhová is mész. Új önbizalmad mindenben átsegít a napokban. Mivel a csillagok kedveznek neked, sok profitra tehetsz szert, ha kicsit is teszel az anyagiakért. Mi több: egy fantasztikus utazási lehetőség is vár rád, csak ügyelj az apróbetűs részekre, úgy minden lehetséges kellemetlenséget elkerülhetsz!

Bika

Új lehetőségek tűnnek fel a láthatáron, amelyek hatalmas nyereséget hoznak vállalkozásod számára. Szerelmi életed meglehetősen zavarosan alakul. Partnered nagyon gondoskodó és szeretetteljes lesz, valószínűleg készen áll a házasságra vagy a családalapításra. A kérdés az, te is készen állsz?  A héten a legfőbb feladatod az lesz, hogy tisztázd a kapcsolatodat, és azt: egyáltalán merre tart.

Ikrek

Bármennyi szeretetet, figyelmet, támogatást is kapj a szeretteidtől, egyszerűen lehúznak az anyagi problémák. Fogadj el minden segítséget, amit felajánlanak neked, Ikrek. A pároddal való kapcsolatod rendkívül erőssé válik ezen a héten, és rájössz, hogy ezzel a személlyel szeretnéd leélni életed hátralévő részét. Ám a sok stressz negatívan befolyásolhatja az egészségedet és kellemetlen tüneteket tapasztalhatsz.

Rák

Egészségi állapotod egész héten zavarni fog, mivel eléggé gyengének érzed magad. Több időt kellene töltened a családoddal és a barátaiddal, csak pihenve és elengedve magad. Ha minden nap gyakorolod az örömöt, számottevően javulni fog az egészséged. A pároddal való kapcsolatod a hét elején megromlik, de a hét előrehaladtával sokkal jobb lesz, és hasonlót tapasztalhatsz a pénzügyek terén is.

Oroszlán

Nagyszerű üzleti döntéseket fogsz hozni ezen a héten. Kedvezően alakul a helyzeted a munkahelyeden is, de sajnos lesz egy problémás terület az életedben: a szerelmi életed, amely egész héten viharos lesz. Tudatlanul is kiváltottad párod bizonytalanságát, amit nem tud majd kifejezni neked, ami hatalmas félreértéshez vezet. Elsősorban most neked kell orvosolni ezt a szitut!

Szűz

Sok izgalmas emberrel ismerkedhetsz meg, ha szingli vagy. A szerelmi életed tele lesz kilátásokkal, ami meglehetősen zavaróan hat, de pozitív értelemben. Élvezed a bónusz figyelmet és szeretetet, amit kapsz. Karriered váratlan irányt vesz, hiszen olyan új lehetőségek adódnak, amelyekre talán régóta vágytál. Eleinte talán nem lesz könnyű, de ha elég kitartó vagy, rövid időn belül jelentős sikereket érhetsz el!

Mérleg

Kacér szokásaidnak hála sok új barátra teszel szert a héten, csak ne árulj zsákbamacskát! Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha valaki félreérti a felé küldött jeleket. Valószínűleg lehetőséged lesz utazni, méghozzá a baráti társaságoddal. A karrieredben, vállalkozásodban fordulóponthoz érhetsz, ugyanis vagy felemelkedsz vagy padlót fogsz a napokban. Nagyon fontos, hogy bölcs döntéseket hozz!

Skorpió

A düh és a frusztráció két domináns érzelem, amelyet egész héten érezni fogsz. Ez a hét valóban kihívást jelent számodra, mivel életed két aspektusa ellened dolgozik: szerelmi és szakmai életed egyaránt rosszra fordul. Ráadásul a barátaid vagy kollégáid körében is árulók üthetik fel a fejüket. Sajnos a napokban nem sok támogatásra számíthatsz, de fel a fejjel Skorpió: arról vagy híres, hogy minden nehézséggel elbánsz, ez most sincs másképp!

Nyilas

Sok változásra számíthatsz ezen a héten. Kezdve azzal, hogy beindul a karriered, és hatalmas kezdő szerencsével startolsz el. Szép összegeket fogsz keresni anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tenned. Ez egy kulcsfontosságú hét lesz számodra, mivel a héten meghozott döntéseinek hosszú távú hatásai lesznek. Ha kapcsolatban élsz, ügyelj a kommunikációdra, és tudasd a pasiddal, mire van szükséged!

Bak

A következő napokban ragyogó hangulatban leszel. Valószínűleg új tagot üdvözölhetsz a családodban, akit egyre jobban megszeretsz. Ez a hét meglehetősen könnyű és pihentető számodra. Bár az életed nem minden területe olyan, amilyennek szeretted volna, de erősebben és okosabban fogod átvészelni a nehézségeket. A hét közepén rájössz, a dolgok még jobban alakultak, mint amire számítottál a pénzügyek terén.

Vízöntő

A napokban több problémád is varázsütésszerűen megoldódik, kezdve az anyagi és munkahelyi gondjaiddal. Nagyon sok szeretetet kapsz a párodtól egész héten. Kellemes családi és baráti összejöveteleken veszel részt, amelyek nemcsak a lazulásról szólnak. Olyan emberekkel lépsz kapcsolatba, akik segíteni fognak majd álmaid megvalósításában. Tehát most az egyszer hagyj fel a távolságtartással, és légy nyitott!

Halak

Ezen a héten nagy valószínűséggel spirituális utazásra indulsz. Találsz egy nagyon jó mentort, aki értékes tanácsokat ad, amelyek csillapítják a szorongásaidat. A napokban végezz pihentető tevékenységeket, például menj el egy gyógyfürdőbe, vagy olvass el egy jó regényt. Habár néha eléggé magányosnak fogod érezni magad, mivel partnered nagyon távolinak tűnik, most nem vagytok egy hullámhosszon.

Van még itt kipörgetnivaló cikk:

Nézz a tenyeredre: a szívvonalad árulkodik a szerelmi életedről

Ilyen számodra a tökéletes nyaralás a csillagjegyed szerint

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad