A Rák szezon kezdete megújulást, új élményeket hoz a csillagjegyek életébe a heti horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ezen a héten a gondolataid a családod és otthonod felé irányulnak. Tölts minél több időt a legközelebbi és legkedvesebb emberekkel, mert ők jelenleg a legerősebb támogatóid. Ám a hét közepén szingliként egy izgalmas randiban lehet részed, ám ha párban élő vagy, légy óvatos, mert akaratlanul is megbánthatod a pasidat! Már csak arra kell vigyáznod, hogy ne szórj el egy kisebb vagyont a napokban, mivel megbánhatod!

Bika

A pozitív gondolkodás mintapéldája leszel! Gyakorold kitartóan, mert néha hajlamos lehetsz bedepizni, amit vásárolgatással kezelnél. Nagyon rossz ötlet, mivel sokkal többet költhetsz a kelleténél! Inkább hívd össze barátaidat és öntsd ki nekik a szívedet! De talán az feldob, hogy remek munkalehetőséggel találhatnak meg, amely akár külföldre vihet.

Ikrek

A héten az anyagiak kerülnek középpontba, Ikrek. Szomorúan konstatálhatod, hogy nem áll jól a szénád, így kénytelen leszel terveket kovácsolni annak érdekében, miként támogasd meg a pénzügyeidet. A hét közepe felé olyan leszel, mint akit kicseréltek, előjön a bulis éned, és élménydús napok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, egy fantasztikus randiban lehet részed, ám a párban élők összezörrenhetnek.

Rák

Kezdetét veszi a szezonod! Ez elég ok az ünneplésre, hiszen egy csomó kellemes élmény van kilátásban, kezdve egy komplett lelki átalakulással, amelynek keretei között aktívan gyakorlod a megbocsátást és az elengedést. Egy percig sem leszel magányos, szinte egész héten társaságban leszel, és mindennapra jut majd valamilyen izgalmas, új élmény.

Oroszlán

Kedved támad elmerülni a spiritualitásban. Beújítasz egy jógaszőnyeget, meditálni kezdesz, vagy egyenesen kártyát vetsz. Amellett, hogy gondoskodsz az egészséges és békés szellemedről, a lelked is igényli a bulit meg a szórakozást. A szinglik nagyon bolondosra vehetik a formát, miközben átflörtölik az estéiket. Ám a melóhelyeden keményen oda kell tenned magadat, ha sikert akarsz elérni.

Szűz

Nem bírsz meglenni egyedül, folyton társaságban kell lenned. Te leszel a melóhelyeden az, aki mindenkivel csacsog egy keveset, mindenféle programra csábítod a barátaidat, de még a humanitárius ügyekre is ráhangolódsz. Olyan tapasztalatokra tehetsz szert, amelyeket a karrieredben is fel tudsz majd használni. A héten olyan helyre utazhatsz, ahol még soha nem jártál.

Mérleg

Az évnek ez az időszaka rendkívül fontosnak bizonyul a karriered szempontjából, és mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy megvillantsd a tehetségedet. Ne szégyelld magad reklámozni! Ha te nem, akkor ki fog? A hosszú távú jövődet szem előtt tartva érdemes lehet új készség elsajátítására vagy egy tanfolyamon részt venni. Azonban ügyelj a belső hangodra, amely megsúgja: ki hazudik és ki nem.

Skorpió

Késztetést érzel arra Skorpió, hogy kitágítsd a látókörödet. Egész héten pozitív, lelkes, kalandot kereső hangulatban leszel. Ám a hét vége felé a féltékenység, a hűtlenség és a hatalmi harcok kerülnek napirendre. A kulcs az: maradj higgadt, és használd a diplomatikus énedet a feszültségek oldására. Lehetőségesed lesz helyrehozni a kapcsolatodban felmerülő problémákat és károkat.

Nyilas

A heti bolygóenergiák, arra ösztönöznek, nézz mélyen magadba, és találj olyan erősségeket, amelyekről nem is tudtad, hogy benned vannak. Ezek a belső erőforrások jó szolgálatot tesznek az előtted álló Rák szezonban. A napokban rengeteget haladhatsz a melóban. Ugyanakkor, ez egy rendkívül romantikus hét lehet, ha nem erőltetsz semmit a szerelmedre vagy a randipasidra.

Bak

Fontos dolgokról kell beszélned a héten a szerelmeddel. Végig őrizd meg a higgadtságodat és igyekezz megérteni a másik felet, ha javulást szeretnél elérni, ellenkező esetben komoly károkat okozhatsz. Ha már itt tartunk, a rokonaiddal is lehetnél megértőbb! A melóhelyen jobb kapcsolatokat alakíthatsz ki a kollégákkal, de ügyelj arra, hogy ezt ne mások kibeszélésével érd el, mert kellemetlenséged származhat belőle.

Vízöntő

A napokban számba veszed, hol is tartasz, Vízöntő. Ne félj újragondolni vagy finomítani a terveiden vagy a módszereiden! A szerelmi életedbe beköltözik a szenvedély, és akár egyedülálló, akár párban élő vagy, élményekben és érzelmekben gazdag randi várhat rád. Viszont a hét vége felé több időt kellene otthon töltened a csendben és békességben. Túl sok energiát égetsz el, és jól jönne egy kis pihenés!

Halak

Varázslatos néhány nap következik számodra, szóval élvezd őket a lehető legteljesebb mértékben! Életed minden területén elégedett és nyugodt leszel, már csak azért is, mert megoldódnak a közelmúltban tapasztalt problémák. Ez a hét kiválóan alkalmas otthonod szépítésére, felújítására. A napokban arra is lehetőséged lesz, hogy elérj valakit, akivel korábban elvesztetted a kapcsolatot, és sok örömöt hozhat az újraegyesülésetek. 

Ne hagyd ki ezeket se:

A 3 legintelligensebb csillagjegy

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

Ez a 3 csillagjegy szerez a legkönnyebben magának ellenségeket