A heti horoszkóp szerint a zodiákus tagjai pénzügyi vagy a családi drámákra számíthatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Magad is meglepődsz azon Kos, hogy váratlanul milyen  népszerűségre teszel szert. De mégsem felhőtlen az örömöd, mert közben azt érzed, kicsúszik a kezedből az irányítás. Sőt, talán azzal kapcsolatban is bizonytalan vagy, mit akarsz egyáltalán az élettől. Ne aggódj, a napokban megérkeznek a válaszok!

Bika

Már neki is estél az ünnepi bevásárlásnak, mégis pánikban vagy. Talán azért, mert túl sokat költöttél, vagy mert még mindig nincs meg az összes ajándék. Viszont néhány nem várt kiadással is számolnod kell, és talán egy korábbi tartozásodat is kénytelen leszel rendezni. Légy óvatos, különben teljesen leégsz!

Ikrek

Nagyon  magabiztosnak  és tettrekésznek érzed magad, kedves Ikrek. Még nem éled álmaid életét, de tudod, milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy elérd. Ennek ellenére problémás emberekkel, anyagi nehézségekkel kell megküzdened, és még a pasiddal is összepattantok a héten.

Rák

Több időt töltesz egyedül, mint amennyit általában, de ez segít megszabadulni az érzelmi poggyászaidtól. Bár egy kicsit magányos vagy, a dolgok mégis jól alakulnak körülötted. Ám ez a hét tartogat egy krízist a munkahelyeden, valamint egy közeli szeretted is aggodalomra adhat okot.

Oroszlán

Megkönnyebbülhetsz Oroszlán, mert minden jól alakul közted és a pasid között. Karrier terén a hálózatépítés kifizetődik, és izgalmas új ügyfeleket vagy ajánlatokat kapsz. De egy kicsit fel kell áldoznod a saját szórakozásodból ahhoz, hogy mindenki másnak örömet okozhass.

Szűz

Annyi minden történik ezen a héten a munkában, de őszintén szólva, nagyon izgatott vagy, hogy olyan dolgokkal vagy elfoglalva, amiket szeretsz. Az üzleti találkozóktól a különböző ünnepi rendezvények megtervezéséig rengeteg feladatod lesz a napokban. De azért vár rád egy családi dráma is a szüleiddel vagy a testvéreiddel.

Mérleg

Az elmúlt néhány hónap után végre úgy érzed, hogy a nagy álmaid és vágyaid megvalósulnak. Készen állsz, kitűzni magad elé egy újabb célt! Viszont ezzel együtt egy csomó részlet miatt aggódsz, és hajlamos vagy egyszerre ezer különböző dolgot csinálni. Ne terheld túl magad, mert szét fogsz csúszni.

Skorpió

Az utóbbi időben szinte folyamatosan összevesztél a családoddal, és állandó szerencsétlenség értek. A héten végre fellélegezhetsz! Sikerül a kezedbe venned a dolgokat, és talán épp ezzel töröd meg a téged sújtó átkot. Nincs több feszültség és pechsorozat. Gyógyulásnak indulnak azok a kapcsolatok is, amik korábban sérülést szenvedtek.

Nyilas

Az utóbbi időben túl sokat törődtél másokkal Nyilas, és kimerültél. Jót tenne neked egy kis öngondoskodás, habár nemigen teheted meg, hogy elmész egy masszázsra, mivel le vagy égve. Szerencsére pénz nélkül is sikerül feltalálnod magad, és a barátaid gondoskodnak arról, hogy feltöltsenek.

Bak

Hosszú idő óta most először érzed, hogy a kemény munkád végre kifizetődik. De ennek ellenére sem tudod átadni magadat a pihenésnek, pedig erről szólna ez a hét, ám egy kis családi dráma bekavarhat. Ezt leszámítva ne feledd: nem kell mindig produktívnak lenned, tanuld meg élvezni a sikeredet!

Vízöntő

Magabiztosnak és energikusnak érzed magad. Sok pozitív visszacsatolást kaptál mostanában, amiknek köszönhetően szárnyakat növesztettél. Szingliként ez segíthet visszaülni a nyeregbe. Egyeseknek tenniük sem kell a figyelemért, mivel az egyik kollégájuk  szerelmet vall  nekik a napokban.

Halak

A héten különböző ünnepi bulik és a családi kötelezettségek között rohangálsz, Halak. Folyamatosan stresszelsz a munka, valamint magánélet egyensúlyán, de a következő hetekben az a kihívás, hogy mindkettőre egyenlő időt szánj. Vedd előre a határidős feladataidat, mert így legalább elkerülheted a különböző kellemetlenségeket.