A heti horoszkóp szerint szerencsés hét vár a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A 9-ei telihold a te jegyedben történt, így ez a hét rólad fog szólni Kos, és olyan lesz, mint egy elnyújtott születésnapi parti. Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, ideje kikapcsolódni és élvezni az életet. A következő napok alkalmasak ahhoz, hogy együtt lógj a barátokkal, megújítsd a külsődet és végre kipróbálj olyan dolgokat, amelyekre eddig nem volt lehetőséged, szóval hajrá, vesd bele magadat az életbe!

Bika

Furcsának tűnhet, de akkor leszel termékeny és eredményes Bika, ha a héten pihensz. Nagy szükséged lenne a feltöltődésre, hiszen te is érzed: ki vagy merülve. Ugyanakkor több izgalmas meghívást kaphatsz, és a barátok igyekszenek elcsalni bulizni, szórakozni. Előbb pihend ki magad, különben nem fogod tudni élvezni őket!

Ikrek

A héten eléggé felélénkül a társadalmi életed. Találkozóról találkozóra és buliról bulira futsz. Nagyszerűen érzed magadat a következő napokban, élvezed a figyelmet, amit kapsz, és arra is van lehetőséged, hogy megvalósítsd az álmaidat. Közben pedig visszatérsz egy félbemaradt projekthez, amelyet korábban nem tudtál befejezni, és most lehetőséged lesz rápörögni és végezni vele.

Rák

A héten lehetőséged lesz változtatni a karriereden, kedves Rák. Megkaphatod a vágyott állást, előléptethetnek, esetleg sikerül beindítani a saját vállalkozásodat. Hirtelen nagyon sikeresnek érzed majd magad, miközben élvezheted a barátaid, a pasid támogatását, akik pozitív hatással lesznek rád. Olyan bátorítást, jó tanácsot kaphatsz, ami nemcsak erőt ad, de talán még kulcs is lehet az álmaid megvalósításához.

Oroszlán

Nagyon szeretnél elmenekülni a mindennapok elől és sokat agyalsz azon, miként tehetnéd meg. Az is felmerül benned: külföldre költözöl vagy továbbtanulsz. Közben zavar, hogy túl sok kötelezettséged van, és úgy érzed, nincs senki, aki segíthetne. Szerencsére a hét közepén megkapod a vágyott támogatást a pasidtól vagy a legjobb barátnődtől.

Szűz

Bár általában megőrzöd a hidegvéredet, ez aligha fog sikerülni a héten. Sokkal érzékenyebb leszel, és könnyen elszabadulhatnak az indulataid. Jót fog tenni, ha találkozol a barátaiddal, mert egy-egy ilyen kávézgatás kész terápiás ülésnek bizonyulhat, és akár katartikus élményben lehet részed. A napokban megoldódik pénzügyi helyzeted is, és egy fontos kérdésben is dűlőre juttok a pasiddal.

Mérleg

A héten a kapcsolataid kerülnek reflektorfénybe Mérleg, és villámgyorsan dönthetsz a sorsukról. Amelyik esetén azt érzed, nincs értelme tovább folytatni, arra végleg keresztet is vetsz. Úgy is ki fog derülni, ki az, aki igazán szeret és becsül téged, és ki az, aki csak kihasznál vagy hátráltat. Viszont a szerelmi életedben kész vagy elkötelezni magad, és jöhet a következő lépcsőfok.

Skorpió

A következő napokban szeretnél formába lendülni, így eljársz futni, edzeni, meglátogatod a fodrászodat, és talán még néhány új rucit is beszerezel. Úgy érzed, most erre van szükséged a sikerhez, és láss csodát: eredményes is leszel a mindennapokban. Jól alakulnak a dolgok a melóhelyen, de még a szerelmi életedben is, szóval megéri időt és energiát szánnod önmagadra.

Nyilas

Ezen a héten azt fogod tenni Nyilas, amihez igazán kedved van, és nagyszerűen fogod érezni magad. A munkahelyeden többen is irigyek lehetnek rád, amiért nem szakadsz meg a munkában, és még eredményes is vagy! Lehetőséged lesz a napokban új barátokra lelni, valamint szingliként megismersz egy hasonló érdeklődési pasit, aki egyből magába bolondít.

Bak

Újabb mérföldkőhöz érhetsz a magánéletedben. Ez lehet költözés, egy hosszas lakásfelújítás vége vagy az sem kizárt, hogy úton van a család legújabb tagjai, és hamarosan szülői örömök elé nézel. A munkahelyeden rendkívül elfoglalt leszel, de nem is marad el a jutalmad! Lehetőséged lesz megcsillogtatni a tudásodat, tehetségedet, és sikeresen lenyűgözheted a feletteseidet.

Vízöntő

Jó néhány fontos beszélgetésben lesz részed a napokban. Leginkább a barátaid lesznek azok, akik lényeges dolgokra hívják fel a figyelmedet. De még a munkatársaiddal is sor kerülhet tisztázó beszélgetésekre, és javíthattok a kapcsolatotokon. Ugyanakkor több olyan helyzet is adódhat a munkahelyeden és a magánéletedben, mikor el kell látnod a közvetítői szerepet, ami nem mindig lesz hálás feladat!

Halak

Ez a hét elképesztő anyagi sikereket hozhat neked, kedves Halak! Végre megkapod a vágyott fizetésemelést, esetleg bónuszt a kemény munkádért. Ha mindez nem lenne elég, a barátaid, és a szerelmed is nem várt ajándékokkal lep meg. Élvezd a szeretetet, valamint a sorstól érkező áldást, és egy pillanatig se érezd magad kellemetlenül miatta, mert megérdemled!