A heti horoszkóp szerint bepörögnek a zodiákus tagjai és azonnali változástatásokat akarnak végrehajtani az életükben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Komoly karrier- vagy életmódváltás mehet végbe az életedben a héten, kedves Kos. Pont egybeesik azzal, hogy rászánod magad, és a csillagoktól is hátszelet kapsz hozzá. A napokban várhatóan a középpontba kerülsz, és magad is meglepődsz azon, mekkora népszerűségnek örvendesz. Sőt, még jobban meglepődsz azon, mekkora hatalommal bírsz az emberek felett, akik lesik minden kívánságodat!

Bika

Akár spirituális úton jársz, akár csak igyekszel tudatosan dolgozni magadon, jelentős előrelépést érhetsz el. Nemcsak érezni fogod, de mások is megjegyzik majd, mennyire megváltoztál. A napokban felfedezel egy új csoportot, ahol hasonszőrűekkel találkozhatsz, mint amilyen te vagy. A legjobb pedig: talán épp a megváltozott gondolkodásmódod miatt, de sokkal nagyobb élvezettel veted bele magadat a munkába az eddigiekhez képest.

Ikrek

A Merkúr retrográd 2-án végre véget ért, ami nagyszerű hír számodra, Ikrek! Ismét azt érzed: előre haladsz, nem pedig hátra. Sínen vagy, hamarosan megoldódnak a gondjaid, és sikerül újfent megtalálni a közös nevezőt a környezeteddel. Mikor a Merkúr a 6-án kapcsolódik a Plútóhoz, még egy érdekes kinyilatkoztatást is kapsz egy családi titok formájában. Lehet drámai lesz, vagy talán a nagyid titkos leves receptje.

Rák

Eleged van bizonyos kötelezettségeidből, ezért a héten úgy döntesz: leszámolsz némelyikkel. A párkapcsolatodon kívül hajlamos lehetsz minden más felrúgni, legyen az munkahely, szerződés, bármi. Új életre, új lehetőségekre vágysz. Most a legkevésbé sem vagy egyezkedős kedvedben, annak kell lennie, amit te akarsz, és kész vagy kiállni az érdekeidért. Azért a közeli kapcsolataidban légy diplomatikusabb!

Oroszlán

A következő napokban leginkább az anyagiak kötik le minden figyelmedet. Végre megoldódhatnak a gondjait, és olyan megoldásokra lelhetsz, amelyek elősegíthetik a bankszámlád feltornázását. Majd mikor a Merkúr a 6-án összekapcsolódik a Plútóval, egyértelmű üzenetet kapsz arról: ideje fizetésemelést kérni! A hét vége felé lesz mit megünnepelned a szerelmeddel! Adtok is rendesen az élvezeteknek, nem vontok meg magatoktól semmit!

Szűz

Hurrá, véget ért a Merkúr retrográd 2-án! Ez édes megkönnyebbülés, mivel már rendesen meggyűlt a bajod vele, Szűz. Viszont a héten olyan kérdések kezdenek foglalkoztatni, minthogy ki vagy te, mire van szükséged, mit szeretnél elérni az életben. Miközben ezeken gondolkodsz, kész vagy meghozni néhány sorsfordító döntést. A napokban kipihened a lelki fáradalmaidat, de aztán készen állsz felrobbantani a békés életedet.

Mérleg

Figyelmed az otthonodra terelődik. Talán szeretnél rajta változtatni, de az is lehet, bekrepál egy-két dolog. Több ilyen bosszúság is érhet, ezért bölcsen tennéd, ha mielőbb segítséget kérnél! Meglehet, hirtelen minden tekintetben betelik a pohár nálad, és emiatt fog el a költözés vágya, vagy hogy fizetésemelést kérj, mert megunod, hogy nem jutsz egyről a kettőre.

Skorpió

Az egyik barátnődnek nagy szüksége lehet rád a héten, így sok időt töltesz vele, hogy átsegítsd a nehéz időszakán. Ugyanakkor nem csak vele lóghatsz sokhat. Van valaki más, akivel elkezdtetek kicsit összemelegedni, és a napokban egy meghitt este alkalmával több is történhet köztetek. Ha szingli vagy, akkor nagyon örülsz, mert kifogtál egy jó pasit, de párban élőként foghatod a fejedet, mit tettél.

Nyilas

Durva felismerésben lesz részed a héten. Rá jell jönnöd: az egyik meghitt kapcsolatod nem olyan, mint amilyennek a hitted. Talán a pasid mégsem az igazi, a barát sem igaz barát, vagy a közeli kollégád sem olyan tündéri, mint gondoltad. Közben valaki a csalódását fejezi ki veled szemben, és azon töprengsz, hogyan hozhatnád helyre a dolgokat. Meglehetősen feszült, problémákkal és még fájdalommal teli napok várnak rád, Nyilas.

Bak

A hatalom most a te kezedben van, Bak. Lehetőséged van a kedvedre alakítani a helyzetedet a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt. A napokban kész vagy új állást megpályázni, fizetésemelést kérni, extrém hajat vágatni, ultimátumot adni a pasidnak. Nem mindenki fogja szeretni az általad végrehajtott változtatásokat, de ezt leszámítva meglepő sikereket érhetsz el.

Vízöntő

Megkönnyebbülés várható a családi, valamint a szerelmi életedben. Megoldódnak az esetleg problémák. Egy baráttal történő beszélgetés áttörést vagy éppen gyógyulást hoz az életedben. A napokban jöhet el az annak az ideje, hogy végre megszabadulsz a lelki terheidtől. Ha azt érzed, túlvállaltad magad, ideje könnyíteni a terheiden, és figyeld meg: rövid időn belül jobban leszel.

Halak

A Merkúr retrográd 2-án véget ért, és benne pakliban, hogy ez azt eredményezi: újra összejössz az exeddel. De nemcsak a szerelemben érhetnek meglepetések, hanem az üzleti életben, a karrieredben is. Ismét felmerül egy régi ötlet, ami eddig akadályoztatva volt, de mostanra zöld utat kapott, így készen állsz megvalósítani. Minden, ami eddig kétségesnek, bizonytalannak tűnt, az most biztos alapokra kerül.