A heti horoszkóp szerint pozitív változásokra számíthatnak a zodiákus tagjai a munkahelyükön! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az a projekt, amelyet hónapokig halogattál, végre akadálytalanul működésbe lendülhet, miután 11-én a Nap összekapcsolódik az Uránusszal. Cselekedj gyorsan, amikor érzed az ihletet, mivel ez olyan energia, amelyet azonnal ki kell használnod, mert hamar elillan. Bár vannak kételyeid, aggódsz a jövőd miatt, hidd el, ez egy most vagy soha esély! A héten többet is elérhetsz annál, mint amennyit most el tudsz képzelni!

Bika

A szerelmi életed meglehetősen stagnált az elmúlt hetekben, ezért most számíts arra: a dolgok gyors fordulatot vesznek, miután a Nap 11-én összekapcsolódott az Uránusszal. Tökéletes ez az időszak ahhoz, hogy ismerkedni kezdj, randizni menj a pasiddal, és felrázd a magánéletedet. Közben egyre többet tanulsz arról, mi a különbség aközött, amit akarsz, és mi az, amire szükséged van. Nem baj, ha mindkettőből van egy kevés!

Ikrek

A Merkúr retrográd következtében hajlamos vagy újra összejönni az exeddel, de legalábbis sokat beszélgetsz vele. Gyógyító hatással lehet mindkettőtökre egy találkozás, bocsánatkérés, de jobb, ha nem jöttök újra össze! Viszont vár rád egy sorsfordító találkozás, így a szinglik akár a Nagy Ő-t is megismerhetik a napokban! A párban élők pedig egy olyan beszélgetést folytathatnak, ami elősegíti a kapcsolatuk fejlődését.

Rák

szorongásod  az utóbbi időben kezd egyre rosszabb lenni. Ideje lenne mielőbb találni valami tevékenységet, amivel feloldhatod, hiszen, már kezded érezni a negatív következményeit testi és lelki szinten egyaránt. Szerencsére a barátok mindenben támogatnak, és a napokban újfent bebizonyosodik, ki az, akire számíthatsz, és kire nem!

Oroszlán

Izgalmas ajánlatokkal találnak meg a napokban, amelyek lehetőséget teremtenek bevételeid növelésére. Talán egyszerűen fizetésemelést kapsz, de az is lehet, hogy felkínálnak egy nem mindennapi munkát. Meglehet, végre azzal foglalkozhatsz, amivel mindig is szerettél volna! Habár kisebb bosszúságok, akadályok, kellemetlenségek tarkítják a hetedet, semmi sem veheti el az örömödet!

Szűz

Olyan pozitív változások mennek végbe a munkahelyeden, aminek köszönhetően szívesebben jársz majd be! Talán megemelik a fizetésedet vagy felveszik a legjobb barátnődet, és így végre együtt dolgozhattok! A következő napokban sorra olyan dolgok történnek veled, amelyeknek köszönhetően visszanyered derűlátásodat.

Mérleg

A héten szembe kell nézned a démonjaiddal. Milyen önszabotáló magatartások akadályoznak abban, hogy a neked tetsző életet éld? Valószínűleg találsz valamilyen módot, ami segít a folyamatban, legyen az a meditáció, esetleg terápia. Ez pozitív hatással lesz a kapcsolataidra is, főleg a szerelmi életedre, és az sem kizárt: már a napokban összegabalyodsz egy szexi idegennel!

Skorpió

Megérint az ihlet, és fantasztikus ötletek jutnak az eszedbe! A következő napokban nagyon kreatív leszel, könnyedén megoldod a problémákat, remekelni fogsz a melóhelyen, de még otthon, az ágyban is, és mindenütt elsöprő sikert aratsz. Egész héten töretlen lesz a jókedved, amit tovább fokoz egy kellemes meglepetés a legjobb barátnőd vagy a pasid részéről!

Nyilas

Hirtelen változásokat tapasztalhatsz a munkahelyeden, Nyilas. Ezek pozitívak lesznek, mivel meglehet, hogy előléptetnek vagy megemelik a fizetésedet, esetleg olyan emberek vesznek körbe, akiket kedvelni fogsz, és megkönnyítik a dolgodat! Ezenfelül valami olyan is történik a héten, amit meg kell majd ünnepelned a pasiddal, vagy a BFF-eddel!

Bak

Akár új állást keresel, akár azért küzdesz, hogy megszerezd jelenlegi pozíciódban a hatalmat, ez a hét célt érhetsz, és ehhez még támogatókat is találsz! A napokban arra derülhet fény: valakit félreismertél, és nem is olyan rossz vagy gázos, mint amilyennek először a hitted. A szerencse a te oldaladon áll, mostanában könnyen megvalósíthatod a céljaidat!

Vízöntő

Valami, amiért annyit imádkoztál: megérkezik a héten! Talán megkapod a szükséges pénzt, a jobb lehetőséget, az álommunkát vagy az álomotthont. Bármi is legyen az, hihetetlenül boldoggá tesz! Használd ezt az állapotot arra, hogy további lépéseket tegyél vágyaid elérésért, és közben ünnepeld meg a sikereidet! Ha pedig még valaki segíteni is akar, fogadd el a felajánlását!

Halak

Egy régóta húzódó beszélgetést kell megejtened a napokban, Halak. Sorsdöntő időszak ez számodra, mert barátságokról, de talán még a kapcsolatod sorsáról is kell döntened. Végül minden könnyebben, jobban alakul a vártnál, és pozitívan tekintesz majd a jövőre. Fontos következtetéseket vonsz le, amelyek segítenek kedvezőbb irányba terelni az életedet.