A heti horoszkóp szerint érződni fog a napokban a közelgő Mérleg hava, ami sok változást hoz a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten kezdődik Mérleg szezon, ami arról szól: találkozz másokkal, és ismerkedj, Kos. A csillagok arra intenek: ne siess még egy új pasi karjaiba, megéri kicsit várnod! Ahogy a Merkúr találkozik a Nappal 23-án, nagyon világos üzenetet kapsz arról, hogy az általad ápolt kapcsolatok valóban megérik-e a törődést. Az napokban sok mindenre fény derül.

Bika

A héten visszatérsz a számodra biztonságos és jól megszokott kerékvágásba, Bika. A napokban sokat változik a dolgokhoz való hozzáállásod, átszervezed az életedet, és megpróbálsz felzárkózni, hogy ott tarts, ahol tartani szeretnél. Miközben a Vénusz 23-án szemben áll a Neptunusszal, kapsz egy kirívó, romantikus meglepetést a pasidtól, mielőtt minden erőddel a karrieredre koncentrálnál. Csak nem egy eljegyzési gyűrű lesz az?

Ikrek

Ez a hét a szórakozásról szól számodra. Amint a Merkúr 23-án találkozik a nappal, érdekes találkozásban lesz részed egy korábbi szeretőddel vagy egy olyan munkatársaddal. A kis összefutásotok ihletet ad, és erőt ahhoz, hogy lépéseket tegyél a vágyaidért. De az előtte való napokban csak arra koncentrálj, amit szeretnél, és élvezd az életet: még a romantikus művész is előbújhat belőled!

Rák

A héten mondhatni hazatérsz, kedves Rák. Akár ténylegesen a szülővárosodba, akár azáltal, hogy vendégül látod otthonodban a rokonaidat. Ezzel együtt a következő napok lehetőséget biztosítanak a szükséges minőségi idő eltöltésére. Ahogy a Merkúr retrográd találkozik a nappal 23-án, áttörést tapasztalsz a kapcsolataidban.

Oroszlán

Ezen a héten visszatérsz a pályára, Oroszlán! A következő napok arra ösztönöznek, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a mindennapjaidból, tedd rendbe az otthonodat, a belső világodat, és légy rendkívül tudatos azzal kapcsolatban, kire és mire szánsz időt. Ebben az időszakban különösen fontos tiszta vizet önteni a pohárba. Ezáltal nem kizárt, hogy egyesekkel végleg megszakítod a kapcsolatot.

Szűz

A következő napok önmagad kényeztetéséről szólnak, tehát kapd fel a cuki új pulóveredet, vegyél egy sütőtökös lattét, és érezd jól magad a kávézóban egyedül vagy a barátaid társaságában. Itt az ideje dolgokra koncentrálni, amelyektől igazán jobban érzed magad. Ahogy a Merkúr retrográd 23-án találkozik a nappal, világossá válik, mit akarsz igazából, és mire van szükséged.

Mérleg

Végre itt a szezonod, Mérleg! Már a héten úgy érzed magad, mintha egy  film  főszereplője lennél, mivel rengeteg izgalomban lesz részed. Ahogy 23-án a retrográd Merkúr találkozik a nappal a jegyedben, megvilágosodsz önmagaddal és a helyzeteddel kapcsolatban. Dögös vagy, és mindenkinek tudnia kell róla! Vedd fel kedvenc ruhádat, és ünnepeld magad!

Skorpió

Ez a hét számodra a befelé fordulásról szól. Míg mindenki más randizgat vagy szórakozni megy, te megelégszel azzal, hogy otthon lehetsz, és minőségi időt tölthetsz önmagaddal. Ennek ellenére, amint a Vénusz 23-án összekapcsolódik a Neptunusszal, kaphatsz egy csábító randevúajánlatot, amely kirángat a magányból.

Nyilas

Túl sok volt a változás mostanában az életedben Nyilas, de ez a hét segít megtalálni az életedben az egyensúlyt, és támogat az álmaid megvalósításában. A retrográd Merkúr 23-án találkozik a Nappal, ami arra késztet, hogy megkérdőjelezd, vajon azon az úton haladsz-e az élet felé, amelyet valójában szeretnél, vagy csak azt csinálod, amit mindenki más szerint tenned kell. Egy kávérandi egy megbízható baráttal vagy kollégával segít tisztán látni!

Bak

Ez a hét egyfajta újrakalibrálási időszak a karrieredben, Bak. Itt az ideje eltávolodni azoktól a projektektől vagy szenvedélyektől, amelyek már nem szolgálnak. Vagy tedd fel a kérdést: mi kellene ahhoz, hogy elégedettebb legyél? Amint a Merkúr 23-án találkozik a Nappal, a  főnököddel  folytatott beszélgetés segít tisztázni a következő hónapokra vonatkozó helyzetedet. Ideje csak olyannal foglalkozni, ami tényleg boldoggá tesz!

Vízöntő

Ez az időszak számodra a felfedezésről szól. Felismered a vágyaidat, az életcélodat, a fontos kapcsolataid. Amint a Merkúr 23-án találkozik a Nappal, kisebb megvilágosodásban lesz részed. Vedd a kezedbe a könyvet, amit olvasol, és légy figyelmes, mert valamilyen üzenetet találsz benne. Ugyanakkor, ez egy nagyszerű hét arra is, hogy visszatérj a spirituális gyakorlataidhoz!

Halak

Úgy tűnik, hogy mindenki más élvezi az ősz örömeit, te mégis nehéznek és szenvedéssel telinek érzed: anyagilag és érzelmileg egyaránt. Ennek ellenére ez egy nagyszerű időszaka az anyagi gondjaid rendezésére, az érzelmi problémák megszüntetésére, és a poros csontvázak kiürítésére a szekrényedből. Amint a Merkúr retrográd találkozik a Nappal 23-án, megérkezik az áttörés az életedbe.