A heti horoszkóp szerint rámosolyog szerencse a zodiákus tagjaira a szerelemben és a karrierben egyaránt. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy új, romantikus szerelem veszi kezdetét az életedben, Kos! Főként akkor van erre a legnagyobb esély, amikor a Vénusz a Mérlegbe lép 29-én. Ezzel együtt meglehet, hogy akár egy új munka is, de legalábbis lehetőséged lesz munkahelyet váltani. Minden, ami szerelemmel, anyagiakkal kapcsolatos, az szerencsés végkifejletre van ítélve, szóval ennek fényében merj nagyot álmodni!

Bika

Ez a hét lehetőséget ad arra, hogy munkahelyet válts, méghozzá egy olyanra, ami anyagiak tekintetében is jobban megéri, és kellemesebb munkatempót vagy környezetet kínál. Ugyanakkor nem ártana a napokban több figyelmet szentelned az egészségednek, és beépíthetnél némi fitneszt és meditációt a napjaidba. Uralkodó bolygód, a Vénusz belépése a Mérlegbe 29-én segít meglelni magadban a szépséget.

Ikrek

Szerelem lehet a láthatáron, Ikrek! Szörfözz egy kicsit a Tinderen, iratkozz be egy tanfolyamra, mert most bárhol lehetőséged van megismerni a Nagy Ő-t. Rengeteg energiád lesz a következő napokban, és kedvet kaphatsz beleállni valamilyen művész elfoglaltságba, vagy csoportos találkozókon részt venni, ahol sok hozzád hasonló emberrel ismerkedhetsz meg, és akik hasznos kapcsolatokat jelenthetnek számodra.

Rák

Időszerű lenne kicsit kikapcsolódnod, és megejteni az örökösen lemondott bulikat, baráti találkozókat vagy, hogy időt szánj arra a bizonyos tevékenységre, amit mindig húzol-halasztasz. De legalább felpörögnek a dolgok a karrieredben, és jelentős változások elé nézel. Ám a csillagok arra emlékeztetnek: miközben learatod a babérokat, ne feledkezz meg a pasidról sem!

Oroszlán

Ideje visszatérni mindahhoz, amit korábban félbehagytál, lemondtál, amit folyton elcsúsztattál. Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy végre utolérd magad. Vedd fel a kapcsolatot a barátaiddal, jelentkezz be a fodrászhoz, iratkozz be a vágyott tanfolyamra! A Vénusz 29-én belép a Mérlegbe, és elindítja a kellemes egynapos kirándulások és randevúk időszakát az életedben.

Szűz

Némi plusz pénz kerülhet a számládra, Szűz. Meglehet, visszakapod a kölcsönadott pénzt, esetleg bónusz üti a markodat, de ahhoz is tökéletes ez a hét, hogy megszabadulj minden cuccodtól, amire nincs szükséged, mert valószínűleg szupergyorsan eladhatnád őket! Vagy talán meglepetésszerű fizetésemelést kapsz! Ilyen meglepetések a szerelmi életedben is fognak érni, akár szingli, akár párban élő vagy!

Mérleg

Beköszöntött a Méreg hava, és szinte egy csapásra megvalósul minden álmod. Minden szem rád szegeződik, így ha egyedülálló vagy, a héten villámgyorsan meglelheted az új szerelmedet. Mikor a Vénusz belép a jegyedbe 29-én, a pasid valami igazán romantikus gesztussal lep meg. A munkahelyeden, sem kerülöd el a feletteseid figyelmét, most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy előléptessenek.

Skorpió

Ezen a héten kimondottan önmagadat helyezeted az első helyre. Nem mondasz igent olyanra, amihez semmi kedved sincs, és tényleg azt teszed a következő napokban, amihez valóban kedved van. Valahol most a magányra van igényed, hogy feltöltődhess, miközben fontos belső párbeszédeket tartasz önmagaddal. Jól érzed, ez egy érési folyamat, és sok minden megváltozhat benned a hét végére.

Nyilas

A következő napokban minden szabad percedben igyekszel a barátaiddal lógni kedves Nyilas. Most főleg társaságban érzed jól magad, éppen ezért ez egy nagyszerű hét ahhoz is, hogy kapcsolatot teremts a munkatársaiddal, és jó viszonyba kerüljetek. Majd ahogy a Vénusz 29-én belép a Mérlegbe, a szinglik akár össze is gabalyodhatnak egy szexi idegennel.

Bak

Kész vagy felpörgetni a karrieredet, és ami a legjobb: ebben a csillagok is támogatni fognak. Akár új munkát keresel, vagy szeretnél előléptetést kapni, saját vállalkozást indítani, megéri erőfeszítéseket tenni, mert kifizetődőnek bizonyulna. Amint a Vénusz 29-én belép a Mérlegbe, egy  barátod  vagy munkatársad felismeri nagyszerű vezetői képességedet és karizmádat. Csináld tovább, amit csinálsz!

Vízöntő

Kedvező alkalom ez a hét arra, hogy végre elolvasd a könyvet, amit régóta tervezel, megszervezd az utazást, amit eddig szintén halogattál, vagy gondolati vakációra menj a Pinterest böngészése közben. Ha van egy nagyobb félbemaradt projekted, érdemes annak nekifeküdni, mert sikerre van ítélve, és még lendületet is kapsz a csillagoktól a befejezéséhez.

Halak

Fontos lenne tisztáznod a héten a pénzügyi helyzeteddel önmagaddal vagy éppen a pasiddal, ha közös kasszán vagytok. De ugyanígy érdemes lenne tiszta vizet önteni a kapcsolatotokba, ám ez egy barátra is igaz lehet. Még jó, hogy a Vénusz 29-én lép be a Mérlegbe, és beköszönt egy szerencsés időszakban az életedben, ami megoldja az anyagi gondjaidat, és ha szingli vagy, akkor a magányodon is segíthet!