A heti horoszkóp szerint új fejezet veszi kezdetét a zodiákus tagjainak életében! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nehézségekkel telinek érezted a múlt hetet? Akkor biztos örülni fogsz ennek a hírnek: a következő napokban fellélegezhetsz. Végre nyugis időszak köszönt be az életedbe. Legalábbis akkor, ha nem engeded, hogy a környezeted felhúzzon a kéretlen tanácsaival, mert akkor napi szintű konfliktusokba keveredhetsz.

Bika

A következő napokban tisztán fogod látni Bika, hogy mi hiányzik az életedből, min kellene változtatnod. De mielőtt hirtelen gőzerővel belevetnéd magadat a nagy mindent átalakító projektbe, tarts egy kis szünetet, és gondold át lépésről lépésre a terveidet. Könnyebb így, mintsem a hibák miatt kezdeni mindent elölről, amikkel nem számoltál.

Ikrek

Tudod mihez tökéletes ez a hét? Hogy időpontot kérj a fodrászodtól, a kozmetikusodtól, és még egy akár masszázsra is! Ne parázz amiatt, hogy ez túl sok pénz, mert megérdemled! Hidd el, utána még fantasztikusabban fogod érezni magadat a bőrödben, már csak azért is, mert sorra kapod majd a bókokat, és a pasik elérhetőségeit!

Rák

Az idei év sok hullámvölgyet hozott, és még néhány téves kezdetet is. De ezen a napokban végre megkapod azt a resetet, amire régóta vágytál. Rengeteg változás vár még rád, és ami ezen a héten történik, az a biztosíték, hogy jó úton haladsz. Szóval ideje fellélegezni, és koccintani a csajokkal ennek örömére.

Oroszlán

Felfüggesztettél egy utazást vagy fontos projektet, hogy helyreállítsd a karrieredet és/vagy a kapcsolataidat. A jó hír az: sikerrel jársz, de a végére ki leszel purcanva. Éppen emiatt ne kapkodd el a következő lépést, hanem adj magadnak egy kis időt, hogy fellélegezhess.

Szűz

Ha ránézel a bankszámládra, és átfutod a pénzzel kapcsolatos tervezetedet, arra juthatsz: belefér. Jöhet egy kis kényeztetés! Úgyhogy irány a körmös, a pillás, de még egy új rucit is beújíthatnál. Utána sokkal jobban fogod érezni magad, ami pozitív hatással lesz a kapcsolataidra, sőt, még egy randipasit is bevonzhatsz!

Mérleg

A héten rendet teszel a kapcsolataidban. Már tisztán látod, kiben bízhatsz meg, ki az igaz barát, és nem vagy szívbajos kiadni annak az útját, aki nem megy át a szűrődön. Ne is legyen rossz érzésed miattuk, már csak azért sem, mert lesznek olyanok, akik a helyükbe lépnek. Kellemes meglepetés ér majd, mikor rájössz: az igaz barátok végig az orrod előtt voltak.

Skorpió

A múlt heti telihold sok kényelmetlen igazságot, önszabotáló viselkedést vagy rejtett ellenséget tárt fel, és most már csak az elvárásaidat kell módosítanod. Továbbá ideje lenne több időt szánni önmagadra, még akkor is, ha az konfliktust okozhat a felszínesebb kapcsolataidban. Viszont, akik igazán szeretnek és fontos vagy számukra, azok támogatni fognak.

Nyilas

Csak nem egy vad, bulis időszakon vagy túl, Nyilas? A helyzet az: vissza kell rázódnod a hétköznapokba. Nem lesz ez olyan uncsi és kiábrándító, mint amilyennek elsőre tűnik, ugyanis azok az emberek, akik a héten érkeznek az életedbe, megédesítik a napjaidat, és új élményeket hoznak!

Bak

A múlt héten kénytelen voltál szembesülni azzal, hogy mi nem működik az életedben. Már túl vagy az első sokkon, és készen állsz belevetni magadat egy új élet megalapozásába. A jó hír az: közben olyan lehetőségekre bukkansz, amik közelebb visznek az álomélethez. Azért ne felejts el néha aludni is!

Vízöntő

Véletlenül döbbensz rá arra Vízöntő, hogy van egy szuperképességed. Talán nem tudod lebegtetni a tárgyakat, és mások gondolatait sem hallod, de meg fogsz lepődni azon, mire vagy képes, és ráadásul megtalálod annak is a módját, hogyan teheted pénzzé. Napokon belül megváltozhat az életed!

Halak

Ez az a hét, amire régóta vársz, Halak! Végre pihenhetsz! Nincs annyi meló, nehézség, küzdelem, egyszerűen élvezheted a mindennapokat. Használd ki, hogy jut időd nyugisan meginni valamit a csajokkal, és a pasiddal is órákon át romantikázhattok. Kell ennél több a boldogságodhoz?