A heti horoszkóp szerint a napfogyatkozásnak és a Merkúr retrográdnak köszönhetően fantasztikus élmények várnak a zodiákus tagjaira! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten a 20-i napfogyatkozás mindent megváltoztat az életedben. Valami óriási dolog veszi kezdetét, szóval lesz minek örülnöd. Aztán 21-én elstartol a Merkúr retrográd, ami segít tiszta vizet önteni a pohárba a kapcsolataidban, a céljaidban. Mozgalmas, és élménydús napok várnak rád.

Bika

Jaj neked Bika, mert minden, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, most felszínre kerül, és kénytelen leszel szembenézni velük. Ráadásul még egy komoly anyagi problémával is szembetalálod magad. 21-én a Merkúr retrográd elindul a jegyedben, ami segít a következő hetekben új alapokra helyezni az életedet.

Ikrek

Készülj fel a társasági életed izgalmas változásaira! Nemcsak a baráti köröd változhat meg, de színes programok is várnak rád. Akikkel a napokban együtt lógsz, hatással lesznek a gondolkodásodra, de talán még a jövődre  is. A Merkúr retrográd 21-étől kezdve arra sarkall, hogy magadba nézz.

Rák

Ez az áttörések hete, mert megérkeznek a várva várt változások. A 20-i napfogyatkozás izgalmas időszakot tár eléd karrieredben. Lehetőséget kapsz arra, hogy megvalósítsd az álmodat, de egyesek akár hírnévre is szert tehetnek. A következő napokban átgondolod a jövődet, a kapcsolataidat.

Oroszlán

A 20-i napfogyatkozás csak a kezdete néhány hosszú távú változásnak az életedben, kedves Oroszlán. A napokban elmélyülsz a spiritualitásban, és felkereshetsz egy közösséget, akikkel együtt tanulhatsz. De az is lehet, hogy karrierváltás céljából visszaülsz a sulipadba. Hirtelen több izgalmas lehetőség is nyílik előtted.

Szűz

Egész héten azt fogod hajtogatni, hogy „hűha”. A 20-i napfogyatkozás nagy érzelmi és pénzügyi katarzist idéz elő az életedben. Készülj Szűz, mert dőlni fog a lóvé, megismerkedhetsz álmaid pasijával, vagy ha már ismered, akkor hamarosan gyűrűt húzhat az ujjadra.

Mérleg

Fordulóponthoz érkezel több közeli kapcsolatodban. Néhányuktól búcsút veszel, másokkal viszont megerősödik a köztetek lévő kötelék. De néhány új arcot is megismerhetsz, akik hatással lehetnek a jövőre. A napokban nemcsak izgalmas barátságokat köthetsz, de akár üzleti kapcsolatokat is kialakíthatsz.

Skorpió

A 20-i napfogyatkozás egészségügyi problémát helyez az előtérbe. Na, most megnézheted magadat Skorpió, ha eddig semmibe vetted a kellemetlen tüneteidet! Ezenfelül 21-én kezdődik a Merkúr retrográd, és lehetővé teszi számodra, hogy elgondolkodj azon, miért helyeztél másokat magad elé. Ideje ezen változtatnod!

Nyilas

Hogy mire számíthatsz a héten, Nyilas? Szexre és szerelemre! A 20-i napfogyatkozás új dimenziót nyit a szexuális életedben. Akár az igazit keresed, akár gyermeket szeretnétek a pasiddal, vagy simán új szintre emelnétek a szexet, hát most megkapod! Rengeteg izgalmas dolog vár rád a napokban!

Bak

Valószínűleg a 20-i napfogyatkozás miatt, de egy teljesen új korszak kezdete vár rád az otthoni és családi életben. Talán készen állsz a gyerekvállalásra, vagy legalábbis arra, hogy összebútorozz Mr. Biggel.  Ezenkívül 21-én indul a Merkúr retrográd, és lehetővé teszi, hogy egyensúlyt teremts a meló és a szórakozás között.

Vízöntő

Oltári élmények várnak rád, méghozzá olyanok, amiket álmodban se képzelnél! A szomszédba költözhet a legjobb barátnőd, megkapod álmaid munkáját vagy pasiját, vagy olyan hírt, meglepetést kapsz, amire nem számítottál, viszont átírja az egész életedet, méghozzá pozitívan!

Halak

Örömhír, Halak! A 20-i napfogyatkozás új korszakot nyit pénzügyek terén! Dőlni fog a lóvé! Több lehetőséged is lesz arra, hogy pénzhez juss, sőt, akár meggazdagodj, Ugyanakkor a Merkúr retrográd, ami 21-én indul, segít új alapokra helyezni a kapcsolatodat, és utat találni a vágyaid megvalósításához. Csak így tovább!