A heti horoszkóp szerint ez az újdonságok hete lesz! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ezen a héten látogasd meg azokat, akiknél rég nem jártál. Nemcsak azért, mert kölcsönösen hiányoztok egymásnak, hanem amiatt is, mert izgalmas sztorikat hallhatnál tőlük. Plusz szánj időt a tavaszi nagytakarításra, még dugipénzt is találhatsz az egyik táskádban!

Bika

A következő napokban kísérteni kezd a múlt. Több korábbi esemény is megismétlődhet, valamint sorra veszik fel veled a kapcsolatot a rég nem látott rokonok és barátok. A következő kávés randevú egy régi barátoddal segít feldolgozni valamit, amit eddig egyedül próbáltál megoldani.

Ikrek

Nagyon sűrű heted lesz, és tele vagy elképzelésekkel, mennyi mindent fogsz véghez vinni, elintézni. Pedig jobb lesz Ikrek, ha felkészülsz arra, hogy nem lesz minden időd, amire csak szeretnéd. Ahhoz le kellene mondani az alvásról, de azt inkább ne tedd! Nyugi, ott van még a jövő hét is!

Rák

Egész héten frusztrált, és feszült vagy. Ha nem akarsz mindenkivel összeveszni, akkor vezesd le az energiádat! Menj el futni a barátnőddel, szexeljetek nagyokat a pasiddal. Ha nem figyelsz oda erre, akkor valószínűleg mindenkit elküzdesz melegebb éghajlatra, és annak komoly következményei lehetnek.

Oroszlán

A következő napokban az univerzum egyértelmű jelet küld neked azzal kapcsolatban: jó úton haladsz. Össze fogak jönni a vágyaid! Közben még fizemelést is kaphatsz, vagy a melóhelyeden összebarátkozol valaki olyannal, aki segíthet megtámogatni az előmeneteledet.

Szűz

Nagyon vágysz az új élményekre, és az utazásra. Ezért beiratkozhatsz egy tanfolyamra, ami mindig is érdekelt, vagy dokumentumfilmeket nézel a világról, és elkezdesz megtervezni egy kiruccanást! Jól is teszed, Szűz, itt az ideje, hogy kiszabadulj, és élni kezdj, ne csak a melóról meg mások megsegítéséről szóljon az életed.

Mérleg

Jól jönne egy kis plusz pénz? Ebben az esetben érdemes szétnézni a kabátodban vagy a szekrényedben, mert váratlanul pénzre bukkanhatsz. De, ha úgy döntenél, hogy megszabadulsz a cowboycsizmától, amit nem hordasz, vagy más felesleges holmidtól, azt most könnyedén pénzzé teheted.

Skorpió

Kedved támad tanulni, és képezni magad. Talán időszerűnek látod, hogy francia nyelvleckéket vegyél, vagy megtanulj egy villámtanfolyamon macaront készíteni. Vagy inkább a rúdtánccal kísérleteznél? Bármi is a vágyad, vágj bele bátran! Tanulás közben új baráttal vagy pasival találkozhatsz.

Nyilas

Nagyon jól alakul a heted, Nyilas. Lazán letudod a melót, a kötelezettségeket, és még arra is jut időd, meg energiád, hogy másokon segíts. Közben baráti találkozókra jársz, és lépten-nyomon flörtölgetsz, mert ellenállhatatlan vagy a pasik szemében. A szinglik a napokban könnyen bepasizhatnak!

Bak

Hirtelen feltűnnek az exeid, és valamilyen módon állandóan összefutsz velük. De nehogy azt hidd, hogy a cél megint összejönni valamelyikükkel. Az univerzum azt szeretné, ha elgondolkodnál azon, mire vágysz igazából! Ez a párban élőkre is igaz, nemcsak a szingliknek kell szembenézniük a múlttal.

Vízöntő

Jó lenne végre kimozdulni, és elutazni valahova? Vagy új állásra vágysz? Mi lenne, ha nem csak álmodozol az egyébként nem túl elérhetetlen vágyaidról, hanem megpróbálnád őket elérni? Ha nyitott vagy, a sors küld neked pár olyat lehetőséget, amiket ha megragadsz, az álomból valóság lehet!

Halak

A héten szinte mindennap a barátnőiddel lógsz. Ha pedig épp nem, akkor a Netflixen darálod a kedvenc sorozatodat, vagy előveszed a régi hobbidat. Üdítő hatással van rád, hogy végre azt csinálod, amihez csak kedved van. Látod, nem dől össze a világ, csak mert magaddal is törődsz!