A heti horoszkóp szerint izgalmas szitukra lehet számítani! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A következő napok alaposan átértékeled a kapcsolataidat, különösen a párkapcsolatodat. Amelyik fontos, ott most érdemes tennetek néhány lépést a változtatás irányába, különben hamarosan lemorzsolódtok egymás mellől. Ha viszont erőfeszítéseket tesztek: sokkal szorosabb lesz a kötelék köztetek.

Bika

Iszonyat mozgalmas napok elé nézel, Bika, egy perc nyugtod sem lesz! Viszont a hét végén kapni fogsz néhány jelet a sorstól, hogy le kellene lassítanod, különben az egészséged látja kárát. Lehet te még nem így érzed - vagy nem vallod be -, de a kiégésig hajszolod magad.

Ikrek

Szerelmi intrikák, meg egy új, izgalmas projekt vár rád, szóval nem fogsz unatkozni. De mivel az uralkodó bolygód, a Merkúr beköltözik a tudattalan szektorodba ezen a héten, visszahúzódónak érzed magad, és szeretnél egy lépést hátralépni. Nem is baj, rád fér a lazítás!

Rák

Családi vagy szerelmi dráma, meg egy esedékes lakásfelújítás vár rád a héten, kedves Rák. A korábbi ötleteid elkezdenek megvalósulni, de elég nehéz bárminek is örülni, miközben vitázol a szeretteiddel vagy a pasiddal. Még szerencse, hogy egyik sem túl komoly, inkább csak egymáson vezetitek le a feszkót.

Oroszlán

Tele van a naptárad a hétre, csillagjegyek királynője! Talán ott a nővéred babaváró ünnepe, a legjobb barátod születésnapi partija, és egy várva várt könyvklub-találkozó. Semmi időd nem lesz magadra, viszont annál több lesz másokra. De legalább szörnyen elégedett leszel a napokban az elért eredményeiddel.

Szűz

Ahogy uralkodó bolygód, a Merkúr beköltözik a Bikába, valamint az oktatási és utazási szektorodba 3-án, ihletet kapsz, hogy elkezdd kidolgozni a következő nagy lépésed részleteit. Szóval, vagy beiratozol a suliba vagy külföldre költözöl. Ám a legjobb talán az: váratlan potyapénzre tehetsz szert, ami megtámogatja a terveidet!

Mérleg

Intenzív és érzelmes hét ez számodra, Mérleg, hiszen a 6-i telihold a te jegyedben fog bekövetkezni. Még ősszel kitűztél néhány célt, és azok most végre beérhetnek. A napokban tetszik vagy sem, reflektorfénybe kerülsz, és mindenki ott akar majd lenni, ahol te vagy, különösen a pasik!

Skorpió

A következő napokban felszínre kerül néhány félelmed, vagy a szorongásod erősödik fel. A jó hír az: már nem rejtőzködsz a valóság elől, de a rossz hír az, hogy, ami feltárul, azt valamiért nem fogod tudni irányítani. Ez a hét az elengedés és a támogatás kérésének gyakorlata. A lényeg, ne hagyd annyiban a dolgokat!

Nyilas

Több buli is vár rád, ami lehetőséget ad a szórakozásra, az új és előnyös barátságok kötésére, meg persze arra is, hogy bepasizz. Mindenütt átütő sikert érsz el, de ami a legjobb: a korábbi terveid beérni látszanak, és hirtelen vérbeli mázlistának érezheted magad.

Bak

Áttörésre számíthatsz a karrieredben és a magánéletedben. De ezen a héten nemcsak elismerést és tiszteletet kapsz, hanem egyértelmű megerősítéseket is arról, hogy mindig a szíved követése a helyes választás. Pihenj, érezd jól magad, és ünnepeld meg mindazt, amit elértél!

Vízöntő

Készen állsz visszaülni a sulipadba vagy beiratkozni a tanfolyamra, amivel régóta szemezel. Ha pedig mégsem, akkor jöhet egy másik nagy kaland, és irány külföld! Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy belevágj valami újba, ami kicsit felforgatja az életedet, de végre érezhetően visszatérnek a vágyott izgalmak.

Halak

Akár a könyvelőddel találkozol, akár tetemes adósságokkal nézel szembe, mindenféle pénzügyi probléma a felszínre tör, amiket orvosolnod kell. Szerencsére a szakértőkkel és barátokkal folytatott beszélgetések megnyugtatnak, és új távlatokat nyitnak meg előtted. Hamarosan búcsút inthetsz a gondjaidnak!