A heti horoszkóp szerint problémák oldódnak meg, és új fejezetek kezdődnek a héten. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az idei Vénusz retrográd a szívvel kapcsolatos kérdéseket helyezte előtérbe számodra, Kos. Ha egyedülálló vagy, azon töprengsz, mit is keresel valójában, ha szerelemről van szó. Amennyiben párban élő vagy, akkor azon agyalsz, hogy akarsz-e gyereket vagy sem, vagy hogyan tudnád feldobni a kapcsolatodat. A héten megkapod a válaszokat, amiket keresel!

Bika

Amint az uralkodó bolygód, a Vénusz 13-án találkozik a Nappal, egy nagy fordulópontra számíthatsz. Most minden megváltozhat az életedben. Készülj fel arra, hogy lesz néhány rázós, fájó élmény, de összességében örülni fogsz a végkifejletben, mert egy sokkal szerencsésebb, örömtelibb helyzetbe érkezel meg.

Ikrek

A következő napok a segítségedre lesznek abban, hogy jobban kommunikáld a vágyaidat, a határaidat, még önmagaddal szemben is. Érzed, hogy felborult az egyensúly a meló és az élvezet között, és készen állsz ezen változtatni. Hajlandó vagy végre önmagadat, és az igényeidet helyezni előtérbe.

Rák

Ez a hét egy új kezdet a pénzügyi helyzeted szempontjából. Amennyiben anyagi gondokkal küzdesz, a napokban új kilátások nyílnak meg előtted, amik segítségével többletpénzre tehetsz szert, és megszabadulhatsz a nehézségektől. Arra is jó alkalom a hét, hogy felmérd, mid van, de mire nincs szükséged. El tudod adni? Akkor hajrá, Rák!

Oroszlán

Erős késztetést érzel arra Oroszlán a héten, hogy változtass a stílusodon, az étrendeden, vagy az egész életeden. Nincs azzal baj, ha változtatni szeretnél, de óvakodj a drasztikus változtatásoktól. Próbálj meg lépésenként haladni, úgy legalább annak is kevesebb az esélye, hogy valamit megbánsz.

Szűz

Az e heti újhold 16-án az Oroszlánban szinte azt ordítja: menj szabadságra! Pihenj! Lazíts! Mindenképpen engedélyezned kell magadnak egy kis szünetet, különben le fogsz robbanni. Passzold le a feladatokat, vagy hagyd őket, legfeljebb megvárnak, de sokkal nagyobb szükséged van a testi-lelki feltöltődésre, mint azt gondolnád.

Mérleg

Ha nehézségekkel küzdesz mostanában, bizonyára örömmel hallod: úton van a segítség! A Vénusz 13-án találkozik a Nappal, és küld neked valakit, aki kihúzhat a bajból. Ezenfelül a 16-i újhold a kölcsönösség új fejezetét nyitja meg a kapcsolataidban, közted és barátaid, valamint egy váratlan személy között.

Skorpió

Ha arra vágysz, hogy felfrissítsd, vagy teljesen lecseréld az imázsodat, azt a héten megteheted. Akár új munkahelyen kezdesz, akár megteszed az első lépéseket a karriered előmozdításában, akár megnyomod a reset gombot a főnököddel való kapcsolatodban, vagy csak szeretnéd teljesen megváltoztatni a külsődet, tudd: sikerrel fogsz járni.

Nyilas

A 16-i újhold az Oroszlánban váratlan távlatokat nyit meg előtted. Legyen szó a jóga- vagy meditációs órákról, egy új nyelv elsajátításáról, vagy egyszerűen arról, ahogy a munkádat végzed: számíthatsz a sikerre, az elismerésre, sőt, az előrelépésre. Végre kifizetődnek az erőfeszítéseid. Szép munka, Nyilas!

Bak

Amint a Vénusz retrográd 13-án találkozik a nappal az Oroszlánban, készen állsz arra, hogy letedd a terheidet, visszavegyél a munkatempóból és önmagadra fókuszálj. Hajlandó vagy feldolgozni a lelki problémáidat, akár terápiára menni, és innentől kezdve csak egy számít: te magad, Bak.

Vízöntő

Egész nyáron azon voltál, hogy átértékeld a legszorosabb kapcsolataidat, és ez a hét egy új – bár bonyolult – újrakezdést biztosít. Ám ehhez arra is szükség van, hogy őszintén felvállald az érzéseidet, és a vágyaidat. De még így is előfordulhat: lesznek olyanok, akikkel végül megszakítod a kapcsolatot.

Halak

Ez a hét lehetőséget kínál arra, hogy megújítsd az öngondoskodási szokásaidat. Jót tenne neked, ha kicsit jobban odafigyelnél magadra. Rád férne egy masszázs, egy látogatás a kozmetikusnál, és nem ártana belülről is megtámogatni a szépségedet, valamint az egészségedet. Próbáld ki a fincsi, de egészséges Barbie-tésztát!