A heti horoszkóp szerint a hét első fele rázósan alakul, de a  második fele mindenért kárpótolja a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hét elején azt érzed: semmi sem akar összejönni. Folyton falakba ütközöl, és sorra érnek a kellemetlenségek. Ráadásul még a pasidra is rámozdulhat egy kollégája, vagy az exe próbálkozhat be nála. De ne aggódj, mert a hét második fele százszor jobban alakul, mert a pasid bizonyítja hűségét, és plusz pénz áll a házhoz!

Bika

Nagyon stresszes vagy a pénz miatt. Egész héten amiatt parázol, hogy mi lesz veled. Kétségbeesetten próbálsz megoldást találni az anyagi gondjaidra. Még szerencse, hogy a hét második felében egy csapásra megoldódnak a problémáid, hála egy ritka jó lehetőségnek vagy baráti segítségnek. A melóban is eredményesnek bizonyulsz, és nem marad el a jutalmad!

Ikrek

A héten sokkal nagyobb dolgot érsz el kedves Ikrek, mint amiről álmodni mersz. Összehozhatsz egy remek üzletet, vagy felérhetsz a karriered csúcsára. Az is lehet, hogy lehetőséged nyílik azzal foglalkozni, amivel igazán szeretnél. A munkahelyi problémák megoldódnak, hirtelen sokkal jobb viszonyba kerülsz a kollégáiddal.

Rák

A hét elején kedvetlen és visszafogott lehetsz, még a társaságot is inkább kerülöd. Ám a hét közepére olyan leszel, mint akit kicseréltek! Erre az időszakra időzítsd a fontos találkozóidat, az állásinterjút vagy az előléptetés kérését a főnöktől. Szingliként pedig készülj: mágnesként vonzod majd a pasikat.

Oroszlán

A kollégákkal vagy a barátokkal való konfliktusok beárnyékolják a hetedet. Valószínűleg épp emiatt leszel kissé befelé forduló, és kerülni fogod a társaságot. Nem is baj, így legalább lesz időd egy csomó olyan dologra, amire mostanában nem volt! Ráadásul a hét második felében egy jó hír felülírja a rosszkedvedet.  

Szűz

Elég durva munkahelyi stressznek leszel kitéve a napokban, Szűz. Próbáld meg nem a szívedre venni a főnököd meg a kollégák hangulatingadozását. A hét második felében sokat javul majd a helyzeted, és az esetleges félreértések is megoldódnak, sőt, még bocsánatot is kérhetnek tőled, szóval tarts ki addig!

Mérleg

Nyomást érzel magadon a héten: ki akarsz tűnni a tömegből. Szeretnél tenni valami, ami nyomot hagyd a világban és másokban. A hét második felében meg is csillogtathatod a képességeidet, de nagyban lefoglal majd egy új szerelem kibontakozása vagy a meglévő pasiddal való romantikázás.

Skorpió

Hirtelen, a semmiből bukkannak elő azok a feladatok, amiket tavaly jegeltél, mert nem tudtál velük haladni. Most viszont egyszerre kellene az összessel megbirkózni. Még szerencse, hogy kapsz hozzá segítséget, így napokon végezhetsz velük, és úgy érezheted, tényleg magad mögött hagyhatod a tavalyi évet, és új fejezet veheti kezdetét.

Nyilas

A hét első felében motiválatlannak, kedvtelennek érezheted magad, közben úgy érzed: elmegy melletted az élet. Aztán szerda felé ez megváltozik, és irgalmatlanul bepörögsz. Ismét te leszel a társaságok szíve-lelke, a legmenőbb kolléga, és újabb kalandokba rángatod bele a barátaidat meg a pasidat.

Bak

Túlterheltnek érezheted magadat a hét első felében. Amikor már azt érzed, semmivel sem végzel időben vagy teljesen összetörsz, akkor jön majd a felmentősereg, kedves Bak. Több területen is segítséget kapsz, és egy csapásra eltűnnek a feladatok, és megoldódnak a nehézségek. Innen is látni fogod, hogy a csillagok kegyeltje vagy és mennyien szeretnek téged!

Vízöntő

Már a hét első felében szörnyen pechesnek érzed magad, mert csőstül jön a baj. Ne aggódj, nem tart ez sokáig, mert a hét második felében minden megváltozik, és szinte egy csettintésre megoldódnak a gondjaid. A legjobb pedig az: hirtelen jövő szerencse kiterjed az anyagi helyzetedre, és a szerelmi életedre is.

Halak

Egy kicsit mindenkit idegesítőnek találsz a héten, főleg azokat, akiknél azt érzed, szerencsésebbek, mint te. Különösen bosszantanak az ismerősök, akik az új pasijukról posztolnak, vagy a hétvégi kiruccanásukról. A hét második felében az irigykedésnek és a bosszankodásnak, mert nálad is beindulnak az esemény. Viszlát uncsi élet!