A heti horoszkóp szerint fantasztikusan kezdődik a  2023-as év! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Szánj egy kis időt a közeli barátokkal való kikapcsolódásra! Még ne rohanj dolgozni és megvalósítani az idei évvel kapcsolatos terveidet, hanem előbb melegedj be! Úgyis a napokban fogsz igazán megvilágosodni azzal kapcsolatban, mit akarsz igazából, és hogyan érheted el. Addig is keep calm!

Bika

A Vénusz 2-án beköltözik az imázsod szektorába, feldobva a kisugárzásodat, és hirtelen mindenki imádni fog! Most az egyszer nem esik majd nehezedre bejárni szabi után a melóhelyre, mert rengeteg szeretetet, és támogatást fogsz kapni. Azon se lepődj meg, hogy minden pasi megbámul majd téged!

Ikrek

Jó híreket kapsz az anyagi helyzeteddel kapcsolatban, és akár óriási bőséggel indulhatsz neki az évnek. De nemcsak a bankszámlád tuningolódik fel, hanem az önbizalmad is! Minden korábbi erőfeszítésed kifizetődik, szóval élvezd a pénzcsap áldását, és bánj óvatosan a befolyó lóvéval!

Rák

Nagyszerű ez a hét ahhoz, hogy még egy kicsit meghosszabbítsd a pihenésedet! Menj el a fodrászhoz, a körmöshöz, masszíroztasd meg magadat, időzz sokat a csajokkal, és ne csinálj még semmi komolyat! Megérdemled, hogy a következő napok még rólad szóljanak, és ne vesd bele magadat a kőkemény melóba.

Oroszlán

Pihenésre van szükséged Oroszlán, szóval csak annyit dolgozz, amennyit nagyon muszáj! Amúgy is kissé feszült vagy, mert aggódsz a  jövő  miatt, és állandóan a gondjaid megoldásán kattogsz. A napokban próbálj meg meditálni, lazítani, és hideg fejjel tervezd meg az idei évedet.

Szűz

Azt hitted, hogy véget ért a bulis időszak január elsejével? Akkor tévedtél, Szűz! A héten még izgalmas partik, összejövetelek várnak rád. A társasági életed tovább pörög, miközben új tanfolyamra iratkozol be, ahol újabb barátokkal ismerkedsz meg. Nincs megállás, egy perc nyugtod sem lesz a napokban! 

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz 2-án a romantikus szektorodba költözik, és már az év elején mesés napokat tölthetsz el a pasiddal, míg szingliként szinte minden napra jut egy randi. Ha ez nem lenne elég, a csajok is folyamatosan programokat szerveznek neked, és még a karrieredben is áttörés következhet be. Wow, ez ám az év kezdet!

Skorpió

Kész vagy minden erőbedobással visszamenni a melóhelyedre és küzdeni a céljaidért, vagy beiratkozni egy suliba, tanfolyamra, hogy megvalósítsd az álmodat. Nagyon elégedett leszel magaddal a napokban, mert végig dinamikus leszel és többet is elérsz a tervezettnél. Szép munka, Skorpió!

Nyilas

A napokban kezded learatni a korábbi erőfeszítéseid babérjait, ami azt jelenti: elkezdheted felépíteni a vállalkozásodat, megvalósítani a célodat vagy megoldhatod az anyagi gondjaidat. Minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy már az év első hetében fényes győzelmet arass!

Bak

Még mindig tart a szezonod, Bak, ami nem kevés megünnepelnivalót hoz magával! A pasiddal előreléptek végre, és a BFF-eddel is lesz valami, ami pezsgő bontásért kiállt. Ha korábban önbizalomhiánnyal küszködtél, a napokban azt veszed észre: végre egészséges önértékeléssel rendelkezel!

Vízöntő

Készen állsz a ragyogásra? Szerelem- és szépség bolygója, a Vénusz a jegyedbe költözik a hét elején, és minden pasi téged akar majd, minden csajszi koppintani fogja a stílusodat. Viszont a napokban fény derül arra is, hogy az utóbbi időben kissé elhanyagoltad magad, szóval ideje fejest ugrani az önszeretetbe!

Halak

A héten jelentős változásokon mész keresztül. Felszínre tör a benned élő gyermek. Nyugi, ettől még nem leszel gyerekes, csak játékos, valamint extra vidám és őszinte. Viszont egy barátoddal vagy munkatársaddal folytatott beszélgetés a segítségedre lesz abban, hogyan élhetnél kielégítőbb életet.