A heti horoszkóp szerint érdemes lenne a zodiákus tagjainak aktivizálni magukat, mert olyan erőteljes bolygóenergiák érkeznek, amik segítségével könnyedén megvalósíthatják a terveiket. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ideje visszatérni az edzőterembe, Kos. Nemcsak azért, hogy formában tartsd magad, hanem azért is, mert jelenleg így tudsz a legkönnyebben megszabadulni a benned dúló feszültségtől. Lehet, most még nem érzed magadat stresszesnek, de napokon belül az lehetsz!

Bika

A Mars 10-én lép be a Szűzbe, és ez arra inspirálhat, hogy rendet rakj az életedben. Ideje kiszórni a felesleges ruhákat, felfrissíteni a társkereső appokon a profilodat, és egy kicsit mindent felturbózni magad körül. Ennek hatására érezni fogod: visszatér beléd az élet, és a hangulatod is jobb lesz.

Ikrek

Uralkodó bolygód, Merkúr 11-én az Oroszlánba és a kommunikációs szektorodba költözik, így ez a nagy beszélgetésekről fog szólni. Sokat lelkizel majd a pasiddal, és a BFF-eddel, ugyanakkor a melóhelyeden nem leszel szívbajos megmondani azt, ha eleged van. Ezenfelül még a napokban találkozhatsz néhány régi barátoddal is.

Rák

Ne felejtsd el, hogy még mindig a te szezonod van, Rák. Erőteljes inspirációt érzel az utazáshoz, a tanuláshoz vagy a tanításhoz! Emellett a szokottnál is jobban vágyod majd a társaságot. Mi lenne, ha elutaznátok együtt valahova a barátokkal? Most minden tervedet támogatják a csillagok!

Oroszlán

A Merkúr 11-én belép a jeledbe, és ajándékba kapod a szónokok képességét. Lazán meggyőzöl másokat a terveidről, akár arról, hogy álljanak melléd. Most tényleg képes vagy tömegeket mozgatni.  Ráadásul olyan váratlan lehetőségek adódnak a héten, amik a hosszú távú terveid megvalósításában is a segítségedre lehetnek.

Szűz

Extra motiváltnak érzed magad, mivel a Mars a jegyedbe költözik hathetes tartózkodásra 10-én. Eközben uralkodó bolygód, a Merkúr utazásba kezd a tudattalan szektorodban 11-én. A következő hetekben a fantasztikus események történnek veled: álmodban meglátod a jövőt, váratlanul megjelenik egy régi barátod vagy exed.

Mérleg

Bár a rákszezon az év legpörgősebb időszaka az életedben – karriered mérföldkőhöz ér, a főnököd elismerését fejezi ki, és még a legnagyobb riválisod dicséretét is megkaphatod –, mégis zavartnak érezheted magad, hogy jó úton haladsz-e. Ez a hét lehetőséget ad átgondolni, hova szeretnél eljutni szakmailag.

Skorpió

Az elmúlt hetekben nagyon fontos döntéseket hoztál a karriered szempontjából. Most viszont a Mars a Szűzbe költözik, egészen a közösségi szektorodba 10-én, ami azt jelenti, hogy fantasztikus lehetőségek érkezhetnek a barátaidon, ismerőseiden keresztül, ezért érdemes most új kapcsolatokat is építeni.

Nyilas

A Mars 10-én beköltözik a karrierszektorba, és feszültségre számíthatsz a melóhelyeden. Ha van valami, amin szeretnél változtatni, és régóta agyalsz azon, hogy megteszed, akkor épp itt az ideje! Használd arra azt a hetet, hogy a magánéletedben is a saját vágyaidat helyezd előtérbe!

Bak

Egy új korszak veszi kezdetét a kapcsolataidban, kedves Bak. Az évnek ez az az időszaka, amikor leginkább másokra koncentrálsz, és ezen a héten valóban élvezni fogod a társaságot. A párban élők pedig számíthatnak arra, hogy újra szintre emelik a kapcsolatukat.

Vízöntő

Ez az a hét, amikor kizuhannak a szekrényedből csontvázak. Nincs más választásod: ideje rendet tenni az életedben. Ezenkívül számíthatsz arra, hogy valaki visszafizeti neked a kölcsönt, amit adták, plusz szembe kell nézned egy családi drámával, sőt: egy nagyon mélyenszántó lelkizésre a pasiddal.

Halak

Ezen a héten adj teret a kreativitásod felfedezésére, Halak. Annyi időt töltesz azzal, hogy mások segítségére legyél, de mi a helyzet azokkal a dolgokkal, amiket te szeretnél csinálni? Időszerű lenne többet foglalkozni a saját vágyaiddal, máskülönben rövid idő alatt ki fogsz égni.