A heti horoszkóp szerint a hét eleji újhold pozitív energiát, és rengeteg új lehetőséget hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bár továbbra is pörögni akarsz ezerrel, ez komoly kiégéshez vezethet. Szállj ki végre kicsit a mókuskerékből. A 17-i Rák újhold arra emlékeztet, hogy a magánélettel való törődés soha nem időpocsékolás. A hét közepétől újra te leszel a főszereplő a kapcsolataidban, és figyeld meg: sokkal jobban fogod érezni magad!  

Bika

Ahogy az uralkodó bolygód, a Vénusz lelassul, hogy 22-én megkezdje retrográd útját, a te életed is lelassul. A nyár hátralévő részében a családodon és a szerelmi életeden lesz a hangsúly. De már ez a hét is lehetőséget biztosíthat a nyaralásra, a romantikázásra, a családdal töltött pihenésre.

Ikrek

Ez a hét küzdelmes, ha a munka/magánélet egyensúlyáról van szó. Habár igyekszel eleget törődni a pasiddal meg a családoddal, de közben úgy vagy vele: ha túlságosan a magánéletedre koncentrálsz, az kudarcokhoz vezet a karrieredben. Most tényleg érdemes odatenni magad, közel van a vágyott előléptetés!  

Rák

A 17-i újhold a jegyedben a megújulás örvendetes érzését hozza. Egész héten minden a te testi és lelki jólétedről fog szólni. Menj el egy arckezelésre, és hagyd, hogy a környezeted kényeztessen! Ezzel együtt a nagy kezdetek és befejezések korszakába lépsz. A kérdés az, mire vágysz, és mire van igazán szükséged! 

Oroszlán

A szezon kezdete előtti hét mindig nehéz. Ez egy befelé forduló, csendes időszak számodra. Sokat agyalsz azon, mi változott a karrieredben, valamint a közvetlen környezetedben, mivel a Vénusz lelassul, hogy 22-én retrográdba kapcsoljon (épp azon a napon, amikor a szezonod kezdődik).  

Szűz

A feszültség fokozódik kapcsolataidban ezekben a napokban, mivel a Mars 20-án szembeszáll a Szaturnusszal. A Mars jelenleg a jegyedben van, így ez a hatás egyszerre élénkít és tüzessé tesz. Mindeközben több egyedüllétre is vágysz. Ha teheted, vonulj félre kicsit a héten, kerüld a veszekedéseket, és gondold át, merre tartanak a kapcsolataid.  

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz lelassul, hogy 22-én megkezdje retrográd mozgását, így sok mindent meg kell fontolnod barátságaiddal és más kötelékeiddel kapcsolatban. Egy olyan korszakba lépsz, ahol önmagadat helyezed előtérbe, és növekedésnek indul a személyes imázsod. Új kapcsolatok kezdődnek, de néhány régi véget is ér. 

Skorpió

Bár ezen a héten csak szórakozni szeretnél, a terveid folyamatosan kudarcot vallanak. Uralkodó bolygód, a Mars 20-án szemben áll a Szaturnusszal, és feszültséget teremt a barátok és munkatársak között. A napokban a karriered helyeződik előtérbe, amit megéri tolni, mert egy karnyújtásnyira van az előléptetés. 

Nyilas

Ezen a héten felforrósodnak a dolgok a munkahelyeden, ahogy a Mars akcióbolygó áthalad a karrierszektorodon. De annak ellenére, hogy tovább akarsz haladni, valami mégis visszatarthat. Van néhány függőben lévő ügyed a melóban, meg azon kívül is, amit előbb el kell rendezned, utána zöld utat kapsz. 

Bak

A 17-i Rák újhold segít rátalálni életed nagy szerelmére, ha pedig már megtaláltad, akkor egy következő szintre terel titeket. Jöhet a házasság vagy a családalapítás? Egy új korszak küszöbén állsz, ami jelentős kezdetekkel, de ugyanakkor végekkel is jár, és búcsút kell intened azon dolgoknak, amik már nem szolgálnak.

Vízöntő

Egyik nap még mázlistának érzed magad, aki potyapénzhez jut, a másik nap már a világ legpechesebb emberének. Vajon ez tényleg a sors műve, vagy te kezeled rosszul az ügyeidet? Erre derülhet fény a héten, és miután megvilágosodtál, azt is fogod tudni, mit kell tenned a sikerért.  

Halak

A 17-i rák újholdja édes kezdeteket hoz a szerelmi életedben, és a közeli kapcsolataidban. A szingli szívét elrabolja Mr. Big, míg a párban élőknek át kell gondolniuk, hogy önmagukat vagy a pasijukat válasszák. Talán nem is kell választani, ha képesek vagytok kompromisszumot kötni, és hajlandó vagy kiállni magadért! Ne aggódj, a barátaid ezen is átsegítenek!